Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın Ticaret Borsası, TOBB 75. Genel Kurulu’na katıldı

GENEL 02.05.2019 - 13:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3511+ kez okundu.
 

Aydın Ticaret Borsası, TOBB 75. Genel Kurulu’na katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 75. Genel Kurulu nedeniyle TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler, Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundukları bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Anıtkabir ziyaretinin ardından TOBB Birlik Merkezi Bahçesi’nde genel kurula katılan Oda ve Borsalar tarafından, katılımcılara her ilin yöresel ürünlerinin tanıtımı yapılarak, Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketleri ile Proje Ödülleri Töreni gerçekleştirildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 75. Genel Kurulu’na Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı/ TOBB Delegesi A. Bahri Erdel, Meclis Başkan Yardımcıları Rıza Uyar (TOBB Delegesi) ve Ahmet Şenel, Yönetim Kurulu Başkanı/TOBB Doğal Delegesi Fevzi Çondur, Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı/ TOBB Delegesi Cengiz Ülgen ve Yakup Er, Borsa Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yıldız, Borsa Meclis Üyesi Ali Çevik (TOBB Delegesi), Borsa Meclis Üyesi Kazım Günaydın, Mustafa Akdam, Mehmet Ali Avcu ve Aydın Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Esen Türker katıldılar. AYDIN KESTANESİ VE AYDIN İNCİRİ TANITILDI Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 75. Genel Kurul sebebiyle, Anıtkabir ziyareti sonrasında, TOBB Birlik Merkezi Bahçesi’nde genel kurula katılan Oda ve Borsalar tarafından, katılımcılara her ilin yöresel ürünlerinin tanıtımı yapıldı. Aydın Ticaret Borsası ve Aydın Ticaret Odası, tarafından açılan ortak stantta, Aydın’ın Coğrafi İşaretli ürünlerinden Aydın Kestanesi’nden imal edilmiş Kestane Şekeri ve Aydın İnciri ziyaretçilere, Aydın Ticaret Borsası /Aydın Ticaret Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları Meclis Üyeleri tarafından ikram edildi. BAŞKAN FEVZİ ÇONDUR’A PLAKET Yerel ürünlerin tanıtımı sonrasında, Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketleri ile Proje Ödülleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın da katılımıyla TOBB Konferans Salonu’nda sahiplerine verildi. TOBB Delegesi görevinde 10. Yılını tamamlayan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur’a plaket verildi. Törende bir konuşma yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsa Proje Yarışması’nda finale kalanları ve camiaya uzun süredir hizmette bulunan delegeleri ödüllendirdiklerini hatırlatarak, “Bu tabloyla hepimiz iftihar edelim. Odalarımız-Borsalarımız adeta proje fabrikası haline geldi. Çalışıyor, üretiyor, şehirlerine yeni eserler kazandırıyor, üyelerimize daha çok hizmet sunuyorlar. Sadece yurt içinde değil, dışarda da bayrağımızı dalgalandırıyorlar. ICC’de, CACCI’de, dereceye giren, en iyi proje ödülleri kazanan, çok sayıda Oda-Borsamız ve kadın girişimcimiz var. Camiamızın ulaştığı bu seviye sizlerin eseri. Hepinizle ayrı ayrı iftihar ediyorum” dedi. Plaket ve Hizmet Töreni sonrasında açıklamada bulunan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB doğal delegesi Fevzi Çondur, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, TOBB Delegesi görevinde 10. yılını doldurması nedeniyle, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak şahsını onurlandırarak plaket verme nezaketlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 75. Genel Kurulu nedeniyle TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler, Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundukları bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Anıtkabir ziyaretinin ardından TOBB Birlik Merkezi Bahçesi’nde genel kurula katılan Oda ve Borsalar tarafından, katılımcılara her ilin yöresel ürünlerinin tanıtımı yapılarak, Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketleri ile Proje Ödülleri Töreni gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 75. Genel Kurulu’na Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı/ TOBB Delegesi A. Bahri Erdel, Meclis Başkan Yardımcıları Rıza Uyar (TOBB Delegesi) ve Ahmet Şenel, Yönetim Kurulu Başkanı/TOBB Doğal Delegesi Fevzi Çondur, Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı/ TOBB Delegesi Cengiz Ülgen ve Yakup Er, Borsa Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yıldız, Borsa Meclis Üyesi Ali Çevik (TOBB Delegesi), Borsa Meclis Üyesi Kazım Günaydın, Mustafa Akdam, Mehmet Ali Avcu ve Aydın Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Esen Türker katıldılar.

AYDIN KESTANESİ VE AYDIN İNCİRİ TANITILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 75. Genel Kurul sebebiyle, Anıtkabir ziyareti sonrasında, TOBB Birlik Merkezi Bahçesi’nde genel kurula katılan Oda ve Borsalar tarafından, katılımcılara her ilin yöresel ürünlerinin tanıtımı yapıldı.

Aydın Ticaret Borsası ve Aydın Ticaret Odası, tarafından açılan ortak stantta, Aydın’ın Coğrafi İşaretli ürünlerinden Aydın Kestanesi’nden imal edilmiş Kestane Şekeri ve Aydın İnciri ziyaretçilere, Aydın Ticaret Borsası /Aydın Ticaret Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları Meclis Üyeleri tarafından ikram edildi.

BAŞKAN FEVZİ ÇONDUR’A PLAKET

Yerel ürünlerin tanıtımı sonrasında, Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketleri ile Proje Ödülleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın da katılımıyla TOBB Konferans Salonu’nda sahiplerine verildi. TOBB Delegesi görevinde 10. Yılını tamamlayan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur’a plaket verildi.

Törende bir konuşma yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsa Proje Yarışması’nda finale kalanları ve camiaya uzun süredir hizmette bulunan delegeleri ödüllendirdiklerini hatırlatarak, “Bu tabloyla hepimiz iftihar edelim. Odalarımız-Borsalarımız adeta proje fabrikası haline geldi. Çalışıyor, üretiyor, şehirlerine yeni eserler kazandırıyor, üyelerimize daha çok hizmet sunuyorlar. Sadece yurt içinde değil, dışarda da bayrağımızı dalgalandırıyorlar. ICC’de, CACCI’de, dereceye giren, en iyi proje ödülleri kazanan, çok sayıda Oda-Borsamız ve kadın girişimcimiz var. Camiamızın ulaştığı bu seviye sizlerin eseri. Hepinizle ayrı ayrı iftihar ediyorum” dedi.

Plaket ve Hizmet Töreni sonrasında açıklamada bulunan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB doğal delegesi Fevzi Çondur, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, TOBB Delegesi görevinde 10. yılını doldurması nedeniyle, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak şahsını onurlandırarak plaket verme nezaketlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.