Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın Ticaret Borsası Aydın Zeytinyağı’nı Adana’da tanıtacak

EKONOMİ 20.02.2019 - 17:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3572+ kez okundu.
 

Aydın Ticaret Borsası Aydın Zeytinyağı’nı Adana’da tanıtacak

Aydın Zeytinyağı Tadım Ve Tanıtım Faaliyeti’nin 23-24 ŞUBAT 2019 tarihlerinde Adana M1 AVM’de gerçekleştirileceği bildirildi.

AYDIN- Aydın Ticaret Borsası tarafından 2015-2017 yılları arasında, İstanbul Ticaret Borsası, Ege Zeytin Zeytinyağı İhracatçıları Birliği, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi ve AYTB Laboratuvar Hizmetleri A.Ş. ortaklığında, KOSGEB tarafından desteklenen “Zeytinyağı Pazar Payının Arttırılması” Projesi kapsamında, Zeytinyağı Tadım ve Tanıtım Etkinlikleri, 24 aylık süreç içerisinde 20 ilde başarılı bir şekilde gerçekleştirilmişti. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Aydın Ticaret Borsası olarak kaliteli zeytinyağı konusunda ki hassasiyetimiz ve bir önceki projemizden aldığımız olumlu tepkiler sebebiyle daha önce tadım ve tanıtım yapılmayan İstanbul (Avrupa), Eşkişehir, Kastomonu, Kayseri, Adana, Kahramanmaraş, Gaziantep, Antalya, İstanbul (Anadolu) ve Rize olmak üzere 10 ilimizde daha tadım ve tanıtım yapılmasını planladık. Ikinci etap tadım ve tanıtım etkinliğimiz çerçevesinde, 2018 Temmuz ayında başladığımız etkinliklerimiz İstanbul (Avrupa) Marmara Forum AVM’de, Eskişehir Park AVM ‘de ve Kastamonu Barutçuoğlu AVM’de yoğun katılımlarla gerçekleştirdik. Tadım faaliyetlerinin devam ettiren Aydın Ticaret Borsası, dördüncü tadım ve tanıtım etkinliğini 23-24 Şubat tarihlerinde Adana M1 AVM’de gerçekleştirecek. 23-24 Şubat 2019 tarihleri arasında Adana M1 Avm’de 4. Zeytinyağı Tadım ve Tanıtım Etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Tadım uzmanlarımız tüketicilere “doğru zeytinyağının nasıl olması gerektiği” tadım yaptırılarak anlatacaklar. Tadım ve Tanıtım faaliyetlerimiz ile tüketiciler kaliteli zeytinyağını nasıl ayırt edebilecekleri, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgilendirilerek,  tadım kriterleri ve kimyasal özelliklerine göre üstün kalitede olan zeytinyağının tanınırlığını ve bilinirliğini arttırmaya ve kişi başı düşen iç tüketim miktarının artmasına katkıda bulunulacaktır. Doğru zeytinyağının nasıl olması gerektiğini öğrenmek isteyen herkesi 23-24 Şubat tarihlerinde Adana M1 AVM’ye bekliyoruz.”
Aydın Zeytinyağı Tadım Ve Tanıtım Faaliyeti’nin 23-24 ŞUBAT 2019 tarihlerinde Adana M1 AVM’de gerçekleştirileceği bildirildi.

AYDIN- Aydın Ticaret Borsası tarafından 2015-2017 yılları arasında, İstanbul Ticaret Borsası, Ege Zeytin Zeytinyağı İhracatçıları Birliği, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi ve AYTB Laboratuvar Hizmetleri A.Ş. ortaklığında, KOSGEB tarafından desteklenen “Zeytinyağı Pazar Payının Arttırılması” Projesi kapsamında, Zeytinyağı Tadım ve Tanıtım Etkinlikleri, 24 aylık süreç içerisinde 20 ilde başarılı bir şekilde gerçekleştirilmişti.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Aydın Ticaret Borsası olarak kaliteli zeytinyağı konusunda ki hassasiyetimiz ve bir önceki projemizden aldığımız olumlu tepkiler sebebiyle daha önce tadım ve tanıtım yapılmayan İstanbul (Avrupa), Eşkişehir, Kastomonu, Kayseri, Adana, Kahramanmaraş, Gaziantep, Antalya, İstanbul (Anadolu) ve Rize olmak üzere 10 ilimizde daha tadım ve tanıtım yapılmasını planladık. Ikinci etap tadım ve tanıtım etkinliğimiz çerçevesinde, 2018 Temmuz ayında başladığımız etkinliklerimiz İstanbul (Avrupa) Marmara Forum AVM’de, Eskişehir Park AVM ‘de ve Kastamonu Barutçuoğlu AVM’de yoğun katılımlarla gerçekleştirdik.

Tadım faaliyetlerinin devam ettiren Aydın Ticaret Borsası, dördüncü tadım ve tanıtım etkinliğini 23-24 Şubat tarihlerinde Adana M1 AVM’de gerçekleştirecek.

23-24 Şubat 2019 tarihleri arasında Adana M1 Avm’de 4. Zeytinyağı Tadım ve Tanıtım Etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Tadım uzmanlarımız tüketicilere “doğru zeytinyağının nasıl olması gerektiği” tadım yaptırılarak anlatacaklar.

Tadım ve Tanıtım faaliyetlerimiz ile tüketiciler kaliteli zeytinyağını nasıl ayırt edebilecekleri, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgilendirilerek,  tadım kriterleri ve kimyasal özelliklerine göre üstün kalitede olan zeytinyağının tanınırlığını ve bilinirliğini arttırmaya ve kişi başı düşen iç tüketim miktarının artmasına katkıda bulunulacaktır.

Doğru zeytinyağının nasıl olması gerektiğini öğrenmek isteyen herkesi 23-24 Şubat tarihlerinde Adana M1 AVM’ye bekliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.