Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın Tek Bayan Ambulans Şoförü Dünya Evine Girdi

DÜNYA (AA) - Anadolu Ajansı | 30.05.2016 - 12:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3075+ kez okundu.
 

Aydın Tek Bayan Ambulans Şoförü Dünya Evine Girdi

Aydın İl Sağlık Müdürlüğünün tek Bayan Ambulans şoförü olan ve Söke 112 İstasyonunda çalışan Arzu Eylem Telli, hayatını Söke Milli Eğitim Personellerinden Yusuf Çalışkan ile birleştirdi.

Serap-Muzaffer Telli çiftinin kızları Aydın İl Sağlık Müdürlüğünün tek Bayan Ambulans şoförü olan Arzu ile Hayriye-Halit Çalışkan’ın oğulları Yusuf gerçekleştirilen düğünle dünya evine girdi. Hafta sonu Söke’de yapılan genç çiftin düğününde geleneksel kız alma yöntemiyle Gelin baba evinden alındı. Davul-Zurnalı eşliğinde Gelin Arzu Eylem Telli at üzerinde oğlan evi tarafından alındı. Söke içerisinden yürüyerek alınan kız alma törenine tüm Söke halkı meraklı gözlerle düğün alayını izledi. Akşam’da özel bir düğün salonunda yapılan düğün merasimine genç çifti limuzinle geldi. Genç çiftin düğün salonunda kıyılan nikâhın ardından Telli ve Çalışkan aileleri ile davetliler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Düğüne davetli olarak gelen Gelin Arzu Eylem Telli’nin arkadaşları sürpriz yaparak düğün kıyafetlerinin üzerine 112 Acil servis kıyafetlerini giyerek genç çifte eşlik ederken, bir ara davulu eline alan Gelin ise davul çalarak oynayanları coşturdu. Genç çiftin düğünü gece geç saatlere kadara sürdü.
Aydın İl Sağlık Müdürlüğünün tek Bayan Ambulans şoförü olan ve Söke 112 İstasyonunda çalışan Arzu Eylem Telli, hayatını Söke Milli Eğitim Personellerinden Yusuf Çalışkan ile birleştirdi.

Serap-Muzaffer Telli çiftinin kızları Aydın İl Sağlık Müdürlüğünün tek Bayan Ambulans şoförü olan Arzu ile Hayriye-Halit Çalışkan’ın oğulları Yusuf gerçekleştirilen düğünle dünya evine girdi.

Hafta sonu Söke’de yapılan genç çiftin düğününde geleneksel kız alma yöntemiyle Gelin baba evinden alındı. Davul-Zurnalı eşliğinde Gelin Arzu Eylem Telli at üzerinde oğlan evi tarafından alındı. Söke içerisinden yürüyerek alınan kız alma törenine tüm Söke halkı meraklı gözlerle düğün alayını izledi. Akşam’da özel bir düğün salonunda yapılan düğün merasimine genç çifti limuzinle geldi. Genç çiftin düğün salonunda kıyılan nikâhın ardından Telli ve Çalışkan aileleri ile davetliler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Düğüne davetli olarak gelen Gelin Arzu Eylem Telli’nin arkadaşları sürpriz yaparak düğün kıyafetlerinin üzerine 112 Acil servis kıyafetlerini giyerek genç çifte eşlik ederken, bir ara davulu eline alan Gelin ise davul çalarak oynayanları coşturdu. Genç çiftin düğünü gece geç saatlere kadara sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.