Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın TARİŞ sezonun ilk pamuğunu aldı

EKONOMİ 27.08.2020 - 14:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3090+ kez okundu.
 

Aydın TARİŞ sezonun ilk pamuğunu aldı

S.S. 46 No’lu Aydın Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nde sezonun ilk pamuk alımı töreni gerçekleşti.

AYDIN - Aydın-Muğla Karayolu üzerindeki TARİŞ Tesislerinde 2020/2021 iş yılı kütlü pamuk alımı Tepecik mahallesinden TARİŞ ortağı olan 5350 No.lu Gökhan Aksoy tarafından sezonun ilk pamuğu teslim edildi. TARİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Önal, Yönetim Kurulu Üyeleri Kadıköy Muhtarı Doğan Altan, Kuyulu Muhtarı Ali Kılıçaslan, Kooperatif Müdürü İlker Toygar ve üreticiler katıldı. TARİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Önal yaptığı açıklamasında, “Tepecik mahallesinden ortağımız Gökhan Aksoy yeni sezonun ilk pamuğunu bugün kooperatifimize teslim etti. Gelen pamuk 770 kilo, kalite bakımından da çok güzel. Ortağımıza günün anlamını içeren hediyelerde bulunduk. Pamuk sezonumuzun tüm üreticilerimize hayırlı olmasını diler, bol verimli ve kazançlı hasatlar dileriz” dedi.
S.S. 46 No’lu Aydın Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nde sezonun ilk pamuk alımı töreni gerçekleşti.

AYDIN - Aydın-Muğla Karayolu üzerindeki TARİŞ Tesislerinde 2020/2021 iş yılı kütlü pamuk alımı Tepecik mahallesinden TARİŞ ortağı olan 5350 No.lu Gökhan Aksoy tarafından sezonun ilk pamuğu teslim edildi. TARİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Önal, Yönetim Kurulu Üyeleri Kadıköy Muhtarı Doğan Altan, Kuyulu Muhtarı Ali Kılıçaslan, Kooperatif Müdürü İlker Toygar ve üreticiler katıldı.

TARİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Önal yaptığı açıklamasında, “Tepecik mahallesinden ortağımız Gökhan Aksoy yeni sezonun ilk pamuğunu bugün kooperatifimize teslim etti. Gelen pamuk 770 kilo, kalite bakımından da çok güzel. Ortağımıza günün anlamını içeren hediyelerde bulunduk. Pamuk sezonumuzun tüm üreticilerimize hayırlı olmasını diler, bol verimli ve kazançlı hasatlar dileriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.