Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın Tarım Fuarı’na hazırlanıyor

EKONOMİ 16.10.2018 - 19:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2833+ kez okundu.
 

Aydın Tarım Fuarı’na hazırlanıyor

Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarının 7.’si 24-27 Ocak 2019 tarihlerinde Aydın Efeler Pamuk Tariş Depoları’nda gerçekleşecek.

AYDIN- 7. Uluslararası Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı ziyaretçileriyle buluşmak üzere hazırlıklarına devam ediyor. KOBİ Fuarcılık Ltd. Şti. organizasyonu, Aydın Ticaret Borsası başvurusu, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, TOBB, KOSGEB, T.C. Aydın Valiliği, T.C. Aydın Büyükşehir Belediyesi, T.C. Efeler Belediyesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın Sanayi Odası, Aydın Ticaret Odası, Efeler Ziraat Odası ve ilçe Ziraat Odaları, Aydın Makine Mühendisleri Odası, Aydın Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Ziraat Mühendisleri Odası ve S.S. 46 Nolu Aydın PTSK destekleriyle, 15-18 Şubat 2018 tarihlerinde Aydın Efeler Pamuk Tariş Depoları’nda 6.’sı gerçekleşen Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı, 62’si uluslararası olmak üzere 318 firma ve 484 marka ile 193.000 ziyaretçi sayısına ulaşmıştı. Uluslararası düzeyde 17-24 Ocak 2019 tarihleri arasında Aydın, Efeler Pamuk Tariş Depoları’nda gerçekleşecek olan fuar hakkında açıklama yapan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, “Türkiye’nin önemli tarım kentlerinden biri olan ilimizde 7.’sini gerçekleştireceğimiz Uluslararası Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı ile katılımcıların ürünlerini tanıtmasını, Aydınlıları da tarım alanındaki teknolojiyle buluşturmayı hedefliyoruz. “6. Tarım Fuarımızı İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Kütahya ve diğer illerden olmak üzere 193 bin ziyaretçi ve 55 milyon TL’nin üzerinde sıcak satışla bitirdik. 17-24 Ocak 2019 tarihlerinde gerçekleşecek fuarımız için çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.
Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarının 7.’si 24-27 Ocak 2019 tarihlerinde Aydın Efeler Pamuk Tariş Depoları’nda gerçekleşecek.

AYDIN- 7. Uluslararası Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı ziyaretçileriyle buluşmak üzere hazırlıklarına devam ediyor.

KOBİ Fuarcılık Ltd. Şti. organizasyonu, Aydın Ticaret Borsası başvurusu, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, TOBB, KOSGEB, T.C. Aydın Valiliği, T.C. Aydın Büyükşehir Belediyesi, T.C. Efeler Belediyesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın Sanayi Odası, Aydın Ticaret Odası, Efeler Ziraat Odası ve ilçe Ziraat Odaları, Aydın Makine Mühendisleri Odası, Aydın Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Ziraat Mühendisleri Odası ve S.S. 46 Nolu Aydın PTSK destekleriyle, 15-18 Şubat 2018 tarihlerinde Aydın Efeler Pamuk Tariş Depoları’nda 6.’sı gerçekleşen Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı, 62’si uluslararası olmak üzere 318 firma ve 484 marka ile 193.000 ziyaretçi sayısına ulaşmıştı.

Uluslararası düzeyde 17-24 Ocak 2019 tarihleri arasında Aydın, Efeler Pamuk Tariş Depoları’nda gerçekleşecek olan fuar hakkında açıklama yapan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, “Türkiye’nin önemli tarım kentlerinden biri olan ilimizde 7.’sini gerçekleştireceğimiz Uluslararası Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı ile katılımcıların ürünlerini tanıtmasını, Aydınlıları da tarım alanındaki teknolojiyle buluşturmayı hedefliyoruz. “6. Tarım Fuarımızı İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Kütahya ve diğer illerden olmak üzere 193 bin ziyaretçi ve 55 milyon TL’nin üzerinde sıcak satışla bitirdik. 17-24 Ocak 2019 tarihlerinde gerçekleşecek fuarımız için çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.