Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Tabip Odası’nda görev dağılımı yapıldı

GÜNCEL 12.04.2018 - 16:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2943+ kez okundu.
 

Aydın Tabip Odası’nda görev dağılımı yapıldı

7-8 Nisan 2018 tarihinde yapılan Aydın Tabip Odası’nın Olağan Seçimli Genel Kurulu ile 2018-2020 Dönemi yapılanması belirlendiği ve yönetim kurulunun kendi arasında görev dağılımını gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- 11 Nisan 2018 tarihi itibari ile görevine başlayan yeni yönetim kurulundaki görev dağılımı şu şekilde belirlendi: Dr. Hakan Karagözlü Başkan, Dr. Adalet Çıbık Genel Sekreter, Dr. Hayati Çakır Muhasip, Dr. Ali Akyol Veznedar, Dr. Recep Bıyıklı, Dr. Pınar Okyay ve Dr. Hasan Metin Öztürk üye olarak görev üstlendi. Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu 2018-2020 dönemi projelerini de açıkladı. Buna göre, projeler şöyle: 1)Aydın İlindeki hekimlerin tümü ile işbirliğinin gerçekleştirilmesi ve üye sayımızın arttırılması. •Aydın ilindeki tüm hekim arkadaşlarımıza ulaşmak için kurum ziyaretlerine, temsilciliklerimiz ve komisyonlarımızın çalışmalarının geliştirilmesi ve daha aktif çalışmalar yapması konusunda desteklenmesine önem verilecektir. 2)Hekimlerimizin öncelikli konuları sürekli olarak gündemde tutulacaktır. •Hekim ve emekli hekim ücretlerinin arttırılması •Yıpranma payı •Sağlıkta şiddet yasası olmak üzere bekleyen ve acil önem arz eden konular önceliklendirilecektir. 3)Aydın Tabip Odası bilimsel çalışmaları geliştirilecektir. •Odamız halkın sağlığını olumlu ya da olumsuz olarak etkileyen tüm konu başlıklarında, konunun taraflarının toplanmasına, bilimsel bilginin üretilmesine katkı vermeyi sürdürecektir. İlimizin başta çevre olmak üzere bekleyen ve acil önem arz eden konuları önceliklendirilecektir. 4)Aydın Tabip Odası, meslektaşları ile gerçekleştirecekleri sağlıklı yaşam ve kültür sanat çalışmaları ile Aydın halkına örnek olacak ve toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacaktır.
7-8 Nisan 2018 tarihinde yapılan Aydın Tabip Odası’nın Olağan Seçimli Genel Kurulu ile 2018-2020 Dönemi yapılanması belirlendiği ve yönetim kurulunun kendi arasında görev dağılımını gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- 11 Nisan 2018 tarihi itibari ile görevine başlayan yeni yönetim kurulundaki görev dağılımı şu şekilde belirlendi:

Dr. Hakan Karagözlü Başkan, Dr. Adalet Çıbık Genel Sekreter, Dr. Hayati Çakır Muhasip, Dr. Ali Akyol Veznedar, Dr. Recep Bıyıklı, Dr. Pınar Okyay ve Dr. Hasan Metin Öztürk üye olarak görev üstlendi.

Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu 2018-2020 dönemi projelerini de açıkladı. Buna göre, projeler şöyle:

1)Aydın İlindeki hekimlerin tümü ile işbirliğinin gerçekleştirilmesi ve üye sayımızın arttırılması.

•Aydın ilindeki tüm hekim arkadaşlarımıza ulaşmak için kurum ziyaretlerine, temsilciliklerimiz ve komisyonlarımızın çalışmalarının geliştirilmesi ve daha aktif çalışmalar yapması konusunda desteklenmesine önem verilecektir.

2)Hekimlerimizin öncelikli konuları sürekli olarak gündemde tutulacaktır.

•Hekim ve emekli hekim ücretlerinin arttırılması

•Yıpranma payı

•Sağlıkta şiddet yasası olmak üzere bekleyen ve acil önem arz eden konular önceliklendirilecektir.

3)Aydın Tabip Odası bilimsel çalışmaları geliştirilecektir.

•Odamız halkın sağlığını olumlu ya da olumsuz olarak etkileyen tüm konu başlıklarında, konunun taraflarının toplanmasına, bilimsel bilginin üretilmesine katkı vermeyi sürdürecektir. İlimizin başta çevre olmak üzere bekleyen ve acil önem arz eden konuları önceliklendirilecektir.

4)Aydın Tabip Odası, meslektaşları ile gerçekleştirecekleri sağlıklı yaşam ve kültür sanat çalışmaları ile Aydın halkına örnek olacak ve toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.