Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın Tabip Odası, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı

SAĞLIK 14.03.2019 - 12:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3926+ kez okundu.
 

Aydın Tabip Odası, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Aydın Tabip Odası, Valilik önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

AYDIN- Aydın Tabip Odası, 14 Mart Tıp Bayramı’nı çeşitli etkinliklerle kutluyor. Aydın Tabip Odası tarafından ilk olarak Valilik önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Etkinlikler gün boyu devam edecek. Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Hakan Karagözlü, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Bugüne baktığımızda hem hekimler hem de hastalar için olumsuzlukların giderek arttığını görmekteyiz. Bu olumsuzlukların bir an önce son bulması ve 14 Mart’ın yüzüncü yılında hekimlerimizin daha mutlu olmasını temenni ediyoruz. Hekimlerimizin tüm sağlık çalışanlarımızın tıp bayramını kutluyorum” dedi. Bayılan kadına ilk müdahaleyi Tabip Odası doktorları yaptı 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Aydın Valiliği önündeki törenin ardından alandan ayrılan doktorlar, yol üzerinde baygınlık geçiren kadına ilk müdahaleyi yaptı. Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Hakan Karagözlü ve beraberindeki doktorlar, tansiyonu düşerek yere yığılan Sedef A.’ya duyarsız kalmadı. Bayılan kadına ilk müdahaleyi yapan doktorlar, kadının ambulans istememesi ve sonrasında kendine gelmesinin ardından bölgeden ayrıldı.
14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Aydın Tabip Odası, Valilik önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

AYDIN- Aydın Tabip Odası, 14 Mart Tıp Bayramı’nı çeşitli etkinliklerle kutluyor. Aydın Tabip Odası tarafından ilk olarak Valilik önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Etkinlikler gün boyu devam edecek.

Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Hakan Karagözlü, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Bugüne baktığımızda hem hekimler hem de hastalar için olumsuzlukların giderek arttığını görmekteyiz. Bu olumsuzlukların bir an önce son bulması ve 14 Mart’ın yüzüncü yılında hekimlerimizin daha mutlu olmasını temenni ediyoruz. Hekimlerimizin tüm sağlık çalışanlarımızın tıp bayramını kutluyorum” dedi.

Bayılan kadına ilk müdahaleyi Tabip Odası doktorları yaptı

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Aydın Valiliği önündeki törenin ardından alandan ayrılan doktorlar, yol üzerinde baygınlık geçiren kadına ilk müdahaleyi yaptı. Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Hakan Karagözlü ve beraberindeki doktorlar, tansiyonu düşerek yere yığılan Sedef A.’ya duyarsız kalmadı. Bayılan kadına ilk müdahaleyi yapan doktorlar, kadının ambulans istememesi ve sonrasında kendine gelmesinin ardından bölgeden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.