Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Sosyal Bilimler Lisesi, birinci oldu

EĞİTİM 20.04.2015 - 11:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3642+ kez okundu.
 

Aydın Sosyal Bilimler Lisesi, birinci oldu

Aydın'da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ortaöğretim Kurumlar Arası Bilgi Yarışması finalinin galibi Aydın Sosyal Bilimler Lisesi oldu.

Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Salonunda yapılan Ortaöğretim Kurumlar Arası Bilgi Yarışması finalinde Adnan Menderes Anadolu Lisesi, Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve Aydın Sosyal Bilimler Lisesi yarıştı. Seyircilerin sürekli olarak tezahüratlarıyla yarışmacıları destekledikleri ve coşkulu bir ortamda geçen yarışmanın büyük bir bölümünü önde götüren Aydın Sosyal Bilimler Lisesi, yarışmanın sonunda Anadolu İmam-Hatip Lisesi ile aynı puanda kaldı. Bunun üzerine yedek sorulara geçilen yarışmada Aydın Sosyal Bilimler Lisesi adına yarışan öğrenciler Rabia Onaylı, Sümeyye Kaplan ve Eda Özdemir, birinci yedek soruyu doğru olarak cevapladı ve Anadolu İmam-Hatip Lisesinin bu soruya yanlış cevap vermesi sonucu yarışmanın galibi oldu. Yarışmaya katılan öğrencileri, öğrencileri hazırlayan öğretmenlerini, okul idarecilerini ve öğrencilerin üzerinde emeği olan herkesi tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Pervin Töre, yarışmaya katılan öğrencilere hediyelerini takdim etti ve toplu fotoğraf çektirildi.
Aydın'da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ortaöğretim Kurumlar Arası Bilgi Yarışması finalinin galibi Aydın Sosyal Bilimler Lisesi oldu.

Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Salonunda yapılan Ortaöğretim Kurumlar Arası Bilgi Yarışması finalinde Adnan Menderes Anadolu Lisesi, Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve Aydın Sosyal Bilimler Lisesi yarıştı. Seyircilerin sürekli olarak tezahüratlarıyla yarışmacıları destekledikleri ve coşkulu bir ortamda geçen yarışmanın büyük bir bölümünü önde götüren Aydın Sosyal Bilimler Lisesi, yarışmanın sonunda Anadolu İmam-Hatip Lisesi ile aynı puanda kaldı. Bunun üzerine yedek sorulara geçilen yarışmada Aydın Sosyal Bilimler Lisesi adına yarışan öğrenciler Rabia Onaylı, Sümeyye Kaplan ve Eda Özdemir, birinci yedek soruyu doğru olarak cevapladı ve Anadolu İmam-Hatip Lisesinin bu soruya yanlış cevap vermesi sonucu yarışmanın galibi oldu.

Yarışmaya katılan öğrencileri, öğrencileri hazırlayan öğretmenlerini, okul idarecilerini ve öğrencilerin üzerinde emeği olan herkesi tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Pervin Töre, yarışmaya katılan öğrencilere hediyelerini takdim etti ve toplu fotoğraf çektirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.