Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Şoförler Odası’ndan SRC Belgesi duyurusu

GÜNCEL 10.04.2018 - 12:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2611+ kez okundu.
 

Aydın Şoförler Odası’ndan SRC Belgesi duyurusu

SRC belgesi artık e-devletten alınacak.

AYDIN - Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Sekreteri Ahmet Engin, SRC belgelerinin artık internetten e-devlet şifresi ile başvurularak yapıldığını belirtti. Oda olarak e-devlet şifresi ile gelenlere her türlü yardımı yaptıklarını belirten Engin, sürücülerin zaman kaybetmemesi adına başvurularını e-devlet şifresi ile kendilerinin yapabileceğini belirtti. Ticari araç sürücülerinin almak zorunda olduğu bir mesleki yeterlilik belgesi olan SRC, artık e-Devlet üzerinden artık 5 dakikada alınabildiğini kaydeden Şoförler Odası Genel Sekreteri Ahmet Engin, “Yük ve yolcu taşımacılığı yapmak isteyen tüm ticari araç sürücülerinin bulundurmak zorunda oldukları ve mesleki yeterlilik belgesi olan SRC belgesini almak artık çok kolay oldu. E-Devlet sistemine gelen yenilik sayesinde, SRC belgesi eskiden 45 güne kadar uzayan süreçlerde alınırken artık 5 dakikada alınabiliyor. Karayolu taşıma kanununa göre eşya, kargo ve yolcu taşıyan diğer bir deyişle ticari olan taşıtı sevk ve idare eden kişide bulunması gereken belgeler arasında yer alan SRC belgesi kullanım alanlarına göre farklılık göstermektedir. Şoförler Odası olarak e-devlet şifresi olup kendisi bilgisayar kullanımı konusunda yetersiz olan üyelerimize bizler gerekli yardımı sağlıyoruz” diyerek SRC alacakların bizzat kendilerinin internet aracılığı ile kendileri başvuru yapabileceğini kaydetti.
SRC belgesi artık e-devletten alınacak.

AYDIN - Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Sekreteri Ahmet Engin, SRC belgelerinin artık internetten e-devlet şifresi ile başvurularak yapıldığını belirtti. Oda olarak e-devlet şifresi ile gelenlere her türlü yardımı yaptıklarını belirten Engin, sürücülerin zaman kaybetmemesi adına başvurularını e-devlet şifresi ile kendilerinin yapabileceğini belirtti.

Ticari araç sürücülerinin almak zorunda olduğu bir mesleki yeterlilik belgesi olan SRC, artık e-Devlet üzerinden artık 5 dakikada alınabildiğini kaydeden Şoförler Odası Genel Sekreteri Ahmet Engin, “Yük ve yolcu taşımacılığı yapmak isteyen tüm ticari araç sürücülerinin bulundurmak zorunda oldukları ve mesleki yeterlilik belgesi olan SRC belgesini almak artık çok kolay oldu. E-Devlet sistemine gelen yenilik sayesinde, SRC belgesi eskiden 45 güne kadar uzayan süreçlerde alınırken artık 5 dakikada alınabiliyor. Karayolu taşıma kanununa göre eşya, kargo ve yolcu taşıyan diğer bir deyişle ticari olan taşıtı sevk ve idare eden kişide bulunması gereken belgeler arasında yer alan SRC belgesi kullanım alanlarına göre farklılık göstermektedir. Şoförler Odası olarak e-devlet şifresi olup kendisi bilgisayar kullanımı konusunda yetersiz olan üyelerimize bizler gerekli yardımı sağlıyoruz” diyerek SRC alacakların bizzat kendilerinin internet aracılığı ile kendileri başvuru yapabileceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.