Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın SMMO’da başkan değişmedi

GÜNCEL 13.05.2019 - 10:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3491+ kez okundu.
 

Aydın SMMO’da başkan değişmedi

Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO)’nda dün yapılan kongrede başkanın değişmediği bildirildi.

AYDIN- Odadan verilen bilgiye göre, mevcut başkan Rıza Yörüyen’in listesi 357 oy alarak yeniden seçildi. Bağımsız aday Mustafa Cevdet Akbay’ın listesi ise 16 oy aldı. Açıklamada, “Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimleri tamamlanmıştır. Oda Başkanımız Rıza Yörüyen'in, üyelerimizin takdirine sunduğu liste kabul görmüştür. Ayrıca üst birlik delegelerinin tamamı bu listeden seçilmiştir. Yapılmış olan genel kurul ve seçimlerin camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.
Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO)’nda dün yapılan kongrede başkanın değişmediği bildirildi.

AYDIN- Odadan verilen bilgiye göre, mevcut başkan Rıza Yörüyen’in listesi 357 oy alarak yeniden seçildi. Bağımsız aday Mustafa Cevdet Akbay’ın listesi ise 16 oy aldı.

Açıklamada, “Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimleri tamamlanmıştır. Oda Başkanımız Rıza Yörüyen'in, üyelerimizin takdirine sunduğu liste kabul görmüştür. Ayrıca üst birlik delegelerinin tamamı bu listeden seçilmiştir. Yapılmış olan genel kurul ve seçimlerin camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.