Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Sezgin Sultanhisar ve Çine’deydi

SİYASET 15.06.2018 - 13:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4112+ kez okundu.
 

Aydın Sezgin Sultanhisar ve Çine’deydi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Aydın Sezgin, ilçelerdeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sezgin, Sultanhisar ve Çine’de esnaf ve vatandaşlarla görüşerek seçimde destek istedi.

AYDIN- İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Aydın Sezgin, İYİ Parti Sultanhisar İlçe Başkanı Cihan Demirel ve ilçe teşkilatı ile birlikte Sultanhisar esnafını ziyaret etti. Esnafların sorunlarıyla tek tek ilgilenen Sezgin ardından pazarı gezdi. Sultanhisarlıların İYİ Parti’ye güvendiğini dile getiren Sezgin, “Sultanhisar’da İYİ Parti’ye yoğun bir ilgi ve büyük bir destek var. Bu desteğin yansımasını 24 Haziran’da hep birlikte göreceğiz. Biz esnafın, çiftçinin, vatandaşlarımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz” dedi. Sultanhisar’daki çalışmalarının ardından Çine’ye geçen Sezgin, İlçe Başkanı Mehmet Yavuz’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve ilçe teşkilatı yetkilileri ve partililer ile birlikte Çine esnafını ziyaret etti. Son yıllarda Çine’nin göç vererek nüfusunun azalmasının ilçede yaşanan sorunların bir sonucu olduğunu dile getiren Sezgin, “Çine, üretimde Aydın’ın önemli ilçelerinden birisiydi. İYİ Parti olarak bugüne kadar hem Çine merkezinde hem de mahalle ve köylerde çalışmalarımızı planlı ve yoğun bir şekilde gerçekleştirdik, sorunları ilk ağızdan dinledik. Ege’nin göç alan bir bölge olmasına rağmen Çine’nin göç vermesi burada bir şeylerin yanlış gittiğinin göstergesi. İYİ Parti olarak bu göçlerin önüne geçmeyi ve özellikle gençlere sahip çıkmayı hedefliyoruz” dedi. Aydın Sezgin, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter’i de ziyaret ederek oda çalışmaları hakkında bilgi aldı. Sezgin ardından Eysim Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir’i ziyaret etti. Öter ve Demir, Sezgin’e seçim çalışmalarında başarılar diledi.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Aydın Sezgin, ilçelerdeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sezgin, Sultanhisar ve Çine’de esnaf ve vatandaşlarla görüşerek seçimde destek istedi.

AYDIN- İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Aydın Sezgin, İYİ Parti Sultanhisar İlçe Başkanı Cihan Demirel ve ilçe teşkilatı ile birlikte Sultanhisar esnafını ziyaret etti. Esnafların sorunlarıyla tek tek ilgilenen Sezgin ardından pazarı gezdi. Sultanhisarlıların İYİ Parti’ye güvendiğini dile getiren Sezgin, “Sultanhisar’da İYİ Parti’ye yoğun bir ilgi ve büyük bir destek var. Bu desteğin yansımasını 24 Haziran’da hep birlikte göreceğiz. Biz esnafın, çiftçinin, vatandaşlarımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz” dedi.

Sultanhisar’daki çalışmalarının ardından Çine’ye geçen Sezgin, İlçe Başkanı Mehmet Yavuz’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve ilçe teşkilatı yetkilileri ve partililer ile birlikte Çine esnafını ziyaret etti. Son yıllarda Çine’nin göç vererek nüfusunun azalmasının ilçede yaşanan sorunların bir sonucu olduğunu dile getiren Sezgin, “Çine, üretimde Aydın’ın önemli ilçelerinden birisiydi. İYİ Parti olarak bugüne kadar hem Çine merkezinde hem de mahalle ve köylerde çalışmalarımızı planlı ve yoğun bir şekilde gerçekleştirdik, sorunları ilk ağızdan dinledik. Ege’nin göç alan bir bölge olmasına rağmen Çine’nin göç vermesi burada bir şeylerin yanlış gittiğinin göstergesi. İYİ Parti olarak bu göçlerin önüne geçmeyi ve özellikle gençlere sahip çıkmayı hedefliyoruz” dedi.

Aydın Sezgin, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter’i de ziyaret ederek oda çalışmaları hakkında bilgi aldı. Sezgin ardından Eysim Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir’i ziyaret etti. Öter ve Demir, Sezgin’e seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.