Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın şehidine ağlıyor

ASAYİŞ 23.11.2018 - 15:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2211+ kez okundu.
 

Aydın şehidine ağlıyor

Van'ın Çaldıran İlçesi Jandarma Komutanlığı'nda tim komutanı olarak görev yapan Nazillili Teğmen Muhammet Can Sevim'in, içinde bulunduğu askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olması Aydın'ı derinden üzdü.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi eski personeli de olan Muhammet Can Sevim'e Allah'tan rahmet dilerken şehidin acılı ailesine de başsağlığı diledi. Başkan Çerçioğlu, "Büyükşehir Belediyemizde bizlerle birlikte bir süre görev almış olan hemşerim Teğmen Muhammet Can Sevim'in şehit olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Görevini yaparken şehit olan teğmenimize Allah'tan rahmet diliyorum. Hamile olan eşine, şehidimizin anne-babasına ve tüm Aydın'a da başsağlığı ve sabır diliyorum. Şehidimizin anısını unutmayacağız. Ailemizin acısını azaltmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu. Şehit teğmenin cenazesi bugün önce Van'dan İzmir'e, oradan da askeri törenin düzenleneceği Nazilli'ye getirilecek. Şehit teğmen, Nazilli Koca Cami'de ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
Van'ın Çaldıran İlçesi Jandarma Komutanlığı'nda tim komutanı olarak görev yapan Nazillili Teğmen Muhammet Can Sevim'in, içinde bulunduğu askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olması Aydın'ı derinden üzdü.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi eski personeli de olan Muhammet Can Sevim'e Allah'tan rahmet dilerken şehidin acılı ailesine de başsağlığı diledi.

Başkan Çerçioğlu, "Büyükşehir Belediyemizde bizlerle birlikte bir süre görev almış olan hemşerim Teğmen Muhammet Can Sevim'in şehit olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Görevini yaparken şehit olan teğmenimize Allah'tan rahmet diliyorum. Hamile olan eşine, şehidimizin anne-babasına ve tüm Aydın'a da başsağlığı ve sabır diliyorum. Şehidimizin anısını unutmayacağız. Ailemizin acısını azaltmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

Şehit teğmenin cenazesi bugün önce Van'dan İzmir'e, oradan da askeri törenin düzenleneceği Nazilli'ye getirilecek. Şehit teğmen, Nazilli Koca Cami'de ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.