Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın, Sarıkamış Şehitleri’ni anacak

GENEL 03.01.2019 - 16:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3944+ kez okundu.
 

Aydın, Sarıkamış Şehitleri’ni anacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen Sarıkamış Şehitleri Anma Etkinlikleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da da 06 Ocak 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek.

AYDIN- 104 yıl önce Sarıkamış Harekatı sırasında Allahuekber Dağları’nda donarak vatan uğruna Şehit olan askerleri anmak, hatıralarını canlı tutmak ve Sarıkamış’ın manevi iklimini yaşatmak için, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Sarıkamış Şehitleri’ni Anma Programı gerçekleştirilecek. Sarıkamış Şehitleri Anma Programı Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü 06 Ocak 2019 Pazar günü saat 10.00’da Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait Efeler Mimar Sinan Spor Salonu önünden başlayacak. Gerçekleştirilecek kortej yürüyüşü Aydın Kemer Mezarlığı Şehitliği’nde dualar ile son bulacak. Kemer Mezarlığı’nda Kuran-ı Kerim Tilaveti Hatim Duası ve Şehitlik ziyaretlerinin ardından katılımcılara çorba ikramında bulunulacak. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sarıkamış Şehitleri’nin 104. Anma Etkinlikleri Programı’na tüm vatandaşları davet etti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen Sarıkamış Şehitleri Anma Etkinlikleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da da 06 Ocak 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek.

AYDIN- 104 yıl önce Sarıkamış Harekatı sırasında Allahuekber Dağları’nda donarak vatan uğruna Şehit olan askerleri anmak, hatıralarını canlı tutmak ve Sarıkamış’ın manevi iklimini yaşatmak için, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Sarıkamış Şehitleri’ni Anma Programı gerçekleştirilecek.

Sarıkamış Şehitleri Anma Programı

Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü 06 Ocak 2019 Pazar günü saat 10.00’da Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait Efeler Mimar Sinan Spor Salonu önünden başlayacak. Gerçekleştirilecek kortej yürüyüşü Aydın Kemer Mezarlığı Şehitliği’nde dualar ile son bulacak. Kemer Mezarlığı’nda Kuran-ı Kerim Tilaveti Hatim Duası ve Şehitlik ziyaretlerinin ardından katılımcılara çorba ikramında bulunulacak.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sarıkamış Şehitleri’nin 104. Anma Etkinlikleri Programı’na tüm vatandaşları davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.