Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın protokolü muhalefetsiz bayramlaştı

GÜNCEL 11.08.2019 - 16:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3795+ kez okundu.
 

Aydın protokolü muhalefetsiz bayramlaştı

Aydın Valiliği tarafından Devlet Su İşleri (DSİ) Misafirhanesi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi.

AYDIN- Törene Vali Yavuz Selim Köşger, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz (MKYK Üyesi), Bekir Kuvvet Erim ve Rıza Posacı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Evrim Karakoz, Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten, Askeri Erkan ile daire müdürleri, İlçe Belediye Başkanları, Kaymakamlar ve STK temsilcileri katıldı. Katılımın yoğun olduğu törende Vali Köşger, protokol üyeleriyle tokalaşarak bayramlarını kutladı. “TARIM ÜRÜNLERİMİZDE İYİ BİR SEZON YAŞIYORUZ” Kurban Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve güzel bir bayram geçirdiklerini dile getiren Vali Köşger, şunları söyledi: “Başta siz değerli basın görevlisi arkadaşlarımın Kurban Bayramını kutluyorum. Memleketimizde ve Aydın’da çok güzel bir bayramı idrak ediyoruz. Allah bize huzur, barış ve esenlikler içinde nice bayramlar kutlamayı nasip etsin. İlimizde yaz aylarının en sıcak günlerini yaşıyoruz. Tarım açısından, incirimiz, pamuğumuz ve zeytinimiz açısından gerekli bir şey bu sıcaklık. Tarım ürünlerimiz açısından iyi bir sezon yaşıyoruz. Ama trafikte araç kullananlar için dikkat edilmesi gereken bir husus. “24 SAAT NÖBETTEYİZ” Bayram dolayısıyla fazlaca araç kullandığımız günleri yaşıyoruz. Sürücülerimizin dikkatini düşüren ve yorgunluğunu artıran sıcaklık var. Sürücülerimizin daha çok mola vermeleri ve uzun süreli araç kullanmamalarını tavsiye ediyorum. Arife günü bütün taraflar ile birlikte, Aydın’ın bütün ana güzergâhlarını havadan da olmak üzere denetledik. İlimizin sahil bölgelerinin yol güzergâhında ortalama 50 ila 60 bin araç seyir halinde. Şu ana kadar olumsuz bir şey yaşanmadı. Buradan yirmi dört saat nöbetleri başında bulunan güvenlik güçlerimizin, sağlık ve itfaiye ekiplerimizin bayramını tebrik ediyorum. İlimizde şu ana kadar asayişle ilgili bana yansıyan herhangi bir sıkıntı yok.” “MUHALEFET PARTİLERİNİN TEMSİLCİLERİ YOKTU!” Valilik tarafından düzenlenen ve il protokolünün katıldığı bayramlaşma etkinliğinde muhalefet partileri yoktu. Bayramlaşma töreninde iktidar partisinin İl Başkanı, Milletvekilleri ve daire amirleri vardı. Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin. Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan da yoktu. Vali Köşger, sorumuz üzerine, “İlimizin üst protokolünün bayramlaştığı bir etkinlikteyiz. Arzu eden arkadaşlarımıza kapımız ve gönlümüz açık, gelmeyenlere de söyleyeceğimiz bir şey de yok” dedi.
Aydın Valiliği tarafından Devlet Su İşleri (DSİ) Misafirhanesi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi.

AYDIN- Törene Vali Yavuz Selim Köşger, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz (MKYK Üyesi), Bekir Kuvvet Erim ve Rıza Posacı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Evrim Karakoz, Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten, Askeri Erkan ile daire müdürleri, İlçe Belediye Başkanları, Kaymakamlar ve STK temsilcileri katıldı. Katılımın yoğun olduğu törende Vali Köşger, protokol üyeleriyle tokalaşarak bayramlarını kutladı.

“TARIM ÜRÜNLERİMİZDE İYİ BİR SEZON YAŞIYORUZ”

Kurban Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve güzel bir bayram geçirdiklerini dile getiren Vali Köşger, şunları söyledi:

“Başta siz değerli basın görevlisi arkadaşlarımın Kurban Bayramını kutluyorum. Memleketimizde ve Aydın’da çok güzel bir bayramı idrak ediyoruz. Allah bize huzur, barış ve esenlikler içinde nice bayramlar kutlamayı nasip etsin.

İlimizde yaz aylarının en sıcak günlerini yaşıyoruz. Tarım açısından, incirimiz, pamuğumuz ve zeytinimiz açısından gerekli bir şey bu sıcaklık. Tarım ürünlerimiz açısından iyi bir sezon yaşıyoruz. Ama trafikte araç kullananlar için dikkat edilmesi gereken bir husus.

“24 SAAT NÖBETTEYİZ”

Bayram dolayısıyla fazlaca araç kullandığımız günleri yaşıyoruz. Sürücülerimizin dikkatini düşüren ve yorgunluğunu artıran sıcaklık var. Sürücülerimizin daha çok mola vermeleri ve uzun süreli araç kullanmamalarını tavsiye ediyorum.

Arife günü bütün taraflar ile birlikte, Aydın’ın bütün ana güzergâhlarını havadan da olmak üzere denetledik. İlimizin sahil bölgelerinin yol güzergâhında ortalama 50 ila 60 bin araç seyir halinde. Şu ana kadar olumsuz bir şey yaşanmadı.

Buradan yirmi dört saat nöbetleri başında bulunan güvenlik güçlerimizin, sağlık ve itfaiye ekiplerimizin bayramını tebrik ediyorum. İlimizde şu ana kadar asayişle ilgili bana yansıyan herhangi bir sıkıntı yok.”

“MUHALEFET PARTİLERİNİN TEMSİLCİLERİ YOKTU!”

Valilik tarafından düzenlenen ve il protokolünün katıldığı bayramlaşma etkinliğinde muhalefet partileri yoktu.

Bayramlaşma töreninde iktidar partisinin İl Başkanı, Milletvekilleri ve daire amirleri vardı. Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin. Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan da yoktu.

Vali Köşger, sorumuz üzerine, “İlimizin üst protokolünün bayramlaştığı bir etkinlikteyiz. Arzu eden arkadaşlarımıza kapımız ve gönlümüz açık, gelmeyenlere de söyleyeceğimiz bir şey de yok” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.