Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın polisinden uyuşturucu tacirlerine darbe

ASAYİŞ 14.07.2017 - 17:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4100+ kez okundu.
 

Aydın polisinden uyuşturucu tacirlerine darbe

Aydın’ın Efeler ve Germencik ilçelerinde polisin düzenlediği üç ayrı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 12 şüpheliden 5’i tutuklandı.

AYDIN- Aydın Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Efeler ilçesi Zafer Mahallesinde yapılan operasyonda H.K., M.Y. ve M.E.Ö. isimli şahıslardan 1 adet digital hassas terazi, 27,13 gram metamfetamin maddesi ve 2,59 gram esrar maddesi ele geçirildi. Şüphelilerden H.K. ve M.Y. çıkarılmış oldukları adli mercilerce tutuklanarak Aydın E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi. Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesinde yapılan operasyonda ise Y.A., M.Y., A.Y., A.S. ve S.K. isimli şürhelilerin yapılan aramasında 1 adet digital hassas terazi, 4,47 gram metamfetamin maddesi, 117 gram esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 27 adet dolu tabanca fişeği ele geçirildi. Şüphelilerin yapılan UYAP sorgulamasında Y.A’nın uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanmaktan 1 adet aranma kaydının bulunduğu, A.S’nın mala zarar verme, hükümlü ve tutuklunun kaçması ile yaralama suçlarından 3 adet aranma kaydı ve 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasının bulunduğu, A.Y’nın ise mala zarar verme, konut dokunulmazlığı ihlali, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından 5 adet aranma kaydı ve hakkında 11 yıl 11 ay hapis cezasının bulunduğu anlaşıldı. Şüphelilerden Y.A. uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan, A.S. ve A.Y. isimli şahıslarda aranma kayıtlarından tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Germencik ilçesinde yapılan operasyonda M.T., C.Ü., İ.G. ve K.D.  isimli şahıslardan 840 gram esrar maddesi, 65 kök Hint keneviri, 0.04 gram sentetik kannabinoid maddesi, 0.06 gram metamfetamin maddesi  ele geçirildi. Şüpheliler yasal işlem yapıldı.
Aydın’ın Efeler ve Germencik ilçelerinde polisin düzenlediği üç ayrı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 12 şüpheliden 5’i tutuklandı.

AYDIN- Aydın Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Efeler ilçesi Zafer Mahallesinde yapılan operasyonda H.K., M.Y. ve M.E.Ö. isimli şahıslardan 1 adet digital hassas terazi, 27,13 gram metamfetamin maddesi ve 2,59 gram esrar maddesi ele geçirildi. Şüphelilerden H.K. ve M.Y. çıkarılmış oldukları adli mercilerce tutuklanarak Aydın E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesinde yapılan operasyonda ise Y.A., M.Y., A.Y., A.S. ve S.K. isimli şürhelilerin yapılan aramasında 1 adet digital hassas terazi, 4,47 gram metamfetamin maddesi, 117 gram esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 27 adet dolu tabanca fişeği ele geçirildi. Şüphelilerin yapılan UYAP sorgulamasında Y.A’nın uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanmaktan 1 adet aranma kaydının bulunduğu, A.S’nın mala zarar verme, hükümlü ve tutuklunun kaçması ile yaralama suçlarından 3 adet aranma kaydı ve 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasının bulunduğu, A.Y’nın ise mala zarar verme, konut dokunulmazlığı ihlali, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından 5 adet aranma kaydı ve hakkında 11 yıl 11 ay hapis cezasının bulunduğu anlaşıldı. Şüphelilerden Y.A. uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan, A.S. ve A.Y. isimli şahıslarda aranma kayıtlarından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Germencik ilçesinde yapılan operasyonda M.T., C.Ü., İ.G. ve K.D.  isimli şahıslardan 840 gram esrar maddesi, 65 kök Hint keneviri, 0.04 gram sentetik kannabinoid maddesi, 0.06 gram metamfetamin maddesi  ele geçirildi. Şüpheliler yasal işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.