Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın pilot il oldu

EKONOMİ 14.11.2018 - 11:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1566+ kez okundu.
 

Aydın pilot il oldu

Çiftçi kayıt sisteminde değişiklik yapıldı

AYDIN- Çiftçilerin desteklemelerden yararlanmak için hazırlanan evraklarda bürokrasiyi azaltmak için, dosya alımı ve sistem girişi ziraat odaları tarafından yapılacak. Tarım ve Orman Bakanlığı uygulamada pilot il olarak Aydın’ı belirledi. Konu ile ilgili olarak Aydın Ticaret Borsası Salonu’nda toplantı yapıldı. Yapılan toplantıda konu ayrıntıları görüşüldü. ÇKS sisteminin ziraat odaları eliyle yürütülmesinde herhangi bir sıkıntı oluşmayacağı, Bakanlığın yetki verdiği takdirde İl-İlçe Müdürlüklerinin de desteğiyle ziraat odaları tarafından rahatlıkla yürütülebileceği belirlendi. Çiftçilerin yeni uygulanan sistem sayesinde işlemlerini tek elden yürütebilecekleri konularında fikir birliğine varıldı. Aydın’daki oda başkanları da böyle bir konuda Aydın’ın pilot il olarak seçilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Toplantıya Bitkisel Üretim Genel Müdürü Fuat Fikret Aktaş, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Tarım Orman İl Müdürü Ahmet Öktem, Bitkisel Üretim Şube Müdürü Aydın Çelik, Ziraat Odaları Başkanları ve il-ilçe sistem sorumluları katıldı.
Çiftçi kayıt sisteminde değişiklik yapıldı

AYDIN- Çiftçilerin desteklemelerden yararlanmak için hazırlanan evraklarda bürokrasiyi azaltmak için, dosya alımı ve sistem girişi ziraat odaları tarafından yapılacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı uygulamada pilot il olarak Aydın’ı belirledi. Konu ile ilgili olarak Aydın Ticaret Borsası Salonu’nda toplantı yapıldı. Yapılan toplantıda konu ayrıntıları görüşüldü. ÇKS sisteminin ziraat odaları eliyle yürütülmesinde herhangi bir sıkıntı oluşmayacağı, Bakanlığın yetki verdiği takdirde İl-İlçe Müdürlüklerinin de desteğiyle ziraat odaları tarafından rahatlıkla yürütülebileceği belirlendi.

Çiftçilerin yeni uygulanan sistem sayesinde işlemlerini tek elden yürütebilecekleri konularında fikir birliğine varıldı. Aydın’daki oda başkanları da böyle bir konuda Aydın’ın pilot il olarak seçilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Toplantıya Bitkisel Üretim Genel Müdürü Fuat Fikret Aktaş, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Tarım Orman İl Müdürü Ahmet Öktem, Bitkisel Üretim Şube Müdürü Aydın Çelik, Ziraat Odaları Başkanları ve il-ilçe sistem sorumluları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.