Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Özel Başak Koleji, Öğretmen Günü Gecesi düzenledi

EĞİTİM 27.11.2017 - 12:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2776+ kez okundu.
 

Aydın Özel Başak Koleji, Öğretmen Günü Gecesi düzenledi

Aydın Özel Başak Koleji tarafından Elit Restoran’da Öğretmenler Günü Gecesi düzenlendi.

AYDIN- Oldukça keyifli geçen gecede okul müdürü Nail Ergun, günün anlam ve önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Aydın Özel Başak Koleji, öğretmenleri için 24 Kasım Öğretmenler Günü Yemeği düzenledi. Düzenlenen yemeğe çok sayıda öğretmen ve ailesi katıldı. Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerini unutmayan Başak Koleji yöneticileri, öğretmenliğin en kutsal mesleklerden biri olduğu ve tüm öğretmenlerimizin değerinin bilinmesi gerektiği konularında açıklamalarda bulundu. Okul müdürü Nail Ergun, Müdür Yardımcıları Ferdi Karakaş ve Namık Kemal Karazeybek’in sahnede birlikte pasta kesimiyle devam eden gecede tüm öğretmenler canlı müzik eşliğinde günlerini kutladı. Ardından Başak Koleji Müzik Bölümü Zümre Başkanı Kamil Kaya’nın muhteşem performansı ile tüm misafirler eşsiz bir mini klarnet gösterisi dinlediler.
Aydın Özel Başak Koleji tarafından Elit Restoran’da Öğretmenler Günü Gecesi düzenlendi.

AYDIN- Oldukça keyifli geçen gecede okul müdürü Nail Ergun, günün anlam ve önemini vurgulayan bir konuşma yaptı.

Aydın Özel Başak Koleji, öğretmenleri için 24 Kasım Öğretmenler Günü Yemeği düzenledi. Düzenlenen yemeğe çok sayıda öğretmen ve ailesi katıldı. Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerini unutmayan Başak Koleji yöneticileri, öğretmenliğin en kutsal mesleklerden biri olduğu ve tüm öğretmenlerimizin değerinin bilinmesi gerektiği konularında açıklamalarda bulundu. Okul müdürü Nail Ergun, Müdür Yardımcıları Ferdi Karakaş ve Namık Kemal Karazeybek’in sahnede birlikte pasta kesimiyle devam eden gecede tüm öğretmenler canlı müzik eşliğinde günlerini kutladı. Ardından Başak Koleji Müzik Bölümü Zümre Başkanı Kamil Kaya’nın muhteşem performansı ile tüm misafirler eşsiz bir mini klarnet gösterisi dinlediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.