Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın Oda Borsaları Çin Konsolosluğu'nu ağırladı

EKONOMİ 10.08.2018 - 16:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2751+ kez okundu.
 

Aydın Oda Borsaları Çin Konsolosluğu'nu ağırladı

Çin Halk Cumhuriyeti İzmir Başkonsolos Vekili Ni Xiaojing ve Ticaret Konsolosu Liu Weiguo Aydın Ticaret Borsası ev sahipliğinde Aydın Sanayi Odası ve Aydın Ticaret Odası heyeti ile görüşmede bulundu.

AYDIN- ATB’de yapılan görüşmede, Çin Halk Cumhuriyeti İzmir Başkonsolos Vekili Ni Xiaojing tarafından Çin hakkında bilgiler verdi. Ni Xiaojing, iki ülke arasında maden, sanayi, zeytinyağı, incir, kiraz gibi ürünlerde ticari ilişkilerin güçlendirebileceğini ifade ederek, “Çin Halk Cumhuriyeti İzmir Konsolosluğu olarak kısa zaman içerisinde Aydın Ticaret Borsası, Sanayi Odası ve Ticaret Odası ile ticari ilişkilerimizi yakınlaştıracağımızı düşünüyorum. Görevimiz Ege ile Çin Halk Cumhuriyeti’nin ilişkilerini güçlendirmektir. Türkiye, Avrupa ile Asya arasında köprü görevi gören, coğrafi açıdan önemli bir noktada bulunan bir ülkedir. İki ülke arasındaki ticaretin gelişmesini istiyoruz” diye konuştu. Aydın Ticaret Borsası, Aydın Sanayi Odası ve Aydın Ticaret Odası yapılan ziyaretten duyulan memnuniyet dile getirilerek, Aydın için olası işbirliği imkânlarının ekonomik ve ticari fırsatlara dönüştürülmesi adına ellerinden gelen gayreti sunmaya hazır olduklarını ifade etti. Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur, Çin Halk Cumhuriyeti İzmir Başkonsolos Vekili Ni Xiaojing ve Ticaret Konsolosu Liu Weiguo’ya, Aydın Ticaret Borsası Özel Gıda Laboratuvarları ve borsa idari kısmını gezdirerek yapılan çalışmalar ve laboratuvar birimleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Yapılan ziyaret sonrasında Çin Halk Cumhuriyeti İzmir Başkonsolos Vekili Ni Xiaojing ve Ticaret Konsolosu Liu Weiguo’na Aydın İncir’i hediye edilerek ziyaret sonlandırıldı.
Çin Halk Cumhuriyeti İzmir Başkonsolos Vekili Ni Xiaojing ve Ticaret Konsolosu Liu Weiguo Aydın Ticaret Borsası ev sahipliğinde Aydın Sanayi Odası ve Aydın Ticaret Odası heyeti ile görüşmede bulundu.

AYDIN- ATB’de yapılan görüşmede, Çin Halk Cumhuriyeti İzmir Başkonsolos Vekili Ni Xiaojing tarafından Çin hakkında bilgiler verdi. Ni Xiaojing, iki ülke arasında maden, sanayi, zeytinyağı, incir, kiraz gibi ürünlerde ticari ilişkilerin güçlendirebileceğini ifade ederek, “Çin Halk Cumhuriyeti İzmir Konsolosluğu olarak kısa zaman içerisinde Aydın Ticaret Borsası, Sanayi Odası ve Ticaret Odası ile ticari ilişkilerimizi yakınlaştıracağımızı düşünüyorum. Görevimiz Ege ile Çin Halk Cumhuriyeti’nin ilişkilerini güçlendirmektir. Türkiye, Avrupa ile Asya arasında köprü görevi gören, coğrafi açıdan önemli bir noktada bulunan bir ülkedir. İki ülke arasındaki ticaretin gelişmesini istiyoruz” diye konuştu.

Aydın Ticaret Borsası, Aydın Sanayi Odası ve Aydın Ticaret Odası yapılan ziyaretten duyulan memnuniyet dile getirilerek, Aydın için olası işbirliği imkânlarının ekonomik ve ticari fırsatlara dönüştürülmesi adına ellerinden gelen gayreti sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur, Çin Halk Cumhuriyeti İzmir Başkonsolos Vekili Ni Xiaojing ve Ticaret Konsolosu Liu Weiguo’ya, Aydın Ticaret Borsası Özel Gıda Laboratuvarları ve borsa idari kısmını gezdirerek yapılan çalışmalar ve laboratuvar birimleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Yapılan ziyaret sonrasında Çin Halk Cumhuriyeti İzmir Başkonsolos Vekili Ni Xiaojing ve Ticaret Konsolosu Liu Weiguo’na Aydın İncir’i hediye edilerek ziyaret sonlandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.