Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Milli Eğitimi Okumuş’a emanet

EĞİTİM 05.12.2018 - 09:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3250+ kez okundu.
 

Aydın Milli Eğitimi Okumuş’a emanet

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne İzmir Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş atandı.

AYDIN- Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, görevden alındı, yerine Seyfullah Okumuş atandı. Görevden alınmasıyla ilgili konuşan Çandıroğlu, iddiaları kendisinin de medya organlarından öğrendiğini belirterek, "Halen görevimin başındayım. Görevden alındığıma veya başka bir yere atandığıma dair şu ana kadar bana intikal eden herhangi bir yazı veya tebliğ yok. Herkes gibi bende bazı internet sitelerinde bu haberleri okudum. Şu saate kadar görevden alındığıma dair bir durum söz konusu değil" dedi. SEYFULLAH OKUMUŞ KİMDİR? 20.02.1966 yılında Çine’de doğdu. İlk tahsilini Çine Cumhuriyet İlkokulu’nda, orta ve lise tahsilini Çine İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Lise tahsili sonrasında öğrenimine devam ettiği Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden 1994 yılında mezun oldu. Aynı yıl Diyarbakır Melik Ahmet Lisesi’nde öğretmenlik görevine başladı. 1997 yılında İzmir´e geldi ve İzmir´de Konak Saliha Hüseyin Özyavuz İlköğretim Okulu´nda (Öğretmen), Konak Kemal Reis İlköğretim Okulu´nda (Öğretmen-Müdür Yardımcısı), Konak Hakimiyet-i Milliye İlköğretim Okulu´nda (Müdür Yardımcısı) ve Karşıyaka Anadolu İmam-Hatip Lisesi´nde (Okul Müdürü) öğretmen-idareci olarak,17 Haziran 2014 -04 Ağustos 2016 tarihleri arasında Aydın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 05/08/2016 tarihinde Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Seyfullah Okumuş, evli ve 2 çocuk babasıdır.
Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne İzmir Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş atandı.

AYDIN- Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, görevden alındı, yerine Seyfullah Okumuş atandı.

Görevden alınmasıyla ilgili konuşan Çandıroğlu, iddiaları kendisinin de medya organlarından öğrendiğini belirterek, "Halen görevimin başındayım. Görevden alındığıma veya başka bir yere atandığıma dair şu ana kadar bana intikal eden herhangi bir yazı veya tebliğ yok. Herkes gibi bende bazı internet sitelerinde bu haberleri okudum. Şu saate kadar görevden alındığıma dair bir durum söz konusu değil" dedi.

SEYFULLAH OKUMUŞ KİMDİR?

20.02.1966 yılında Çine’de doğdu. İlk tahsilini Çine Cumhuriyet İlkokulu’nda, orta ve lise tahsilini Çine İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Lise tahsili sonrasında öğrenimine devam ettiği Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden 1994 yılında mezun oldu. Aynı yıl Diyarbakır Melik Ahmet Lisesi’nde öğretmenlik görevine başladı. 1997 yılında İzmir´e geldi ve İzmir´de Konak Saliha Hüseyin Özyavuz İlköğretim Okulu´nda (Öğretmen), Konak Kemal Reis İlköğretim Okulu´nda (Öğretmen-Müdür Yardımcısı), Konak Hakimiyet-i Milliye İlköğretim Okulu´nda (Müdür Yardımcısı) ve Karşıyaka Anadolu İmam-Hatip Lisesi´nde (Okul Müdürü) öğretmen-idareci olarak,17 Haziran 2014 -04 Ağustos 2016 tarihleri arasında Aydın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

05/08/2016 tarihinde Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Seyfullah Okumuş, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.