Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Lisesi Devlet Tiyatroları’nda

EĞİTİM 02.01.2017 - 18:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4299+ kez okundu.
 

Aydın Lisesi Devlet Tiyatroları’nda

Aydın Lisesi öğrencileri, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Abdullah Erdem yönetiminde Devlet Tiyatroları'nı da izliyorlar.

AYDIN- Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Abdullah Erdem yönetiminde tiyatro çalışmalarına büyük bir hızla devama eden Aydın Lisesi Tiyatro Kulübü öğrencileri, aynı zamanda sıkı birer izleyici olarak Devlet Tiyatroları'nın birbirinden harika oyunlarını takip ediyorlar. Her ay turne kapsamında ayda üç kez Aydın ili Hidayet Sayın Sahnesi’nde perdelerini açan Bursa, Ankara, İzmir ve çeşitli illerimizin sahneledikleri oyunlarını öğretmenleri Abdullah Erdem ve Müdür Yardımcısı Cüneyt Baykuş öncülüğünde her hafta izleyerek, hem zamanlarını iyi bir etkinlikle geçirmenin mutluluğunu yaşarken, aynı zamanda oyun sonlarında oyuncularla da sohbet etme imkânı buluyorlar.
Aydın Lisesi öğrencileri, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Abdullah Erdem yönetiminde Devlet Tiyatroları'nı da izliyorlar.

AYDIN- Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Abdullah Erdem yönetiminde tiyatro çalışmalarına büyük bir hızla devama eden Aydın Lisesi Tiyatro Kulübü öğrencileri, aynı zamanda sıkı birer izleyici olarak Devlet Tiyatroları'nın birbirinden harika oyunlarını takip ediyorlar.

Her ay turne kapsamında ayda üç kez Aydın ili Hidayet Sayın Sahnesi’nde perdelerini açan Bursa, Ankara, İzmir ve çeşitli illerimizin sahneledikleri oyunlarını öğretmenleri Abdullah Erdem ve Müdür Yardımcısı Cüneyt Baykuş öncülüğünde her hafta izleyerek, hem zamanlarını iyi bir etkinlikle geçirmenin mutluluğunu yaşarken, aynı zamanda oyun sonlarında oyuncularla da sohbet etme imkânı buluyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.