Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Lisesi Bilimsel Etkinliklere devam ediyor

EĞİTİM 27.12.2019 - 09:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3167+ kez okundu.
 

Aydın Lisesi Bilimsel Etkinliklere devam ediyor

Aydın Lisesi’nin ev sahipliğinde TÜBİTAK tarafından desteklenen “TÜBİTAK Bilim Söyleşileri” programı İl Kültür Müdürlüğü Dr. Hidayet Sayın Salonunda gerçekleşti.

AYDIN - Programda TÜBİTAK tarafından görevlendirilen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özgür Ceylan tarafından “Bakteriler Konuşuyor mu?” başlıklı sunum yapıldı. Programa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Gülfidan Kendirlioğlu ile Ahmet Hünük katıldı. Ayrıca programda Aydın Lisesi’nde 421 öğrenci ve 25 öğretmen hazır bulundu. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Okul Müdürü Serkan Akyol ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Gülfidan Kendirlioğlu’nun açılış konuşmaları ile başladı. “İLİMİZİN LOKOMOTİFİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Okul Müdürü Serkan Akyol, “Aydın Lisesi 92 yıllık köklü geçmişi ile tercih edilen bir eğitim kurumu olma vasfını gelecekte de artırarak, İlimizin eğitim anlayışına lokomotiflik yapacak güçtedir. TÜBİTAK’IN desteğiyle bu yıl ilkini düzenlediğimiz TÜBİTAK Bilim Söyleşileri programının açılışını gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz. “TÜBİTAK Bilim Söyleşileri” programı yanı sıra “TÜBİTAK 4006 fuar sergisi”, “TÜBİTAK 4007”, “TÜBİTAK Ortaöğretim Projesi”, “Erasmus’a 229 Öğrenci Hareketliliği proje” çalışmalarımız başvurma aşamalarında olup, 04 Kasım 2019 tarihinde okulumuzda başlattığımız, “Akademisyenlerin derslere girmesi projesi” ile 8 akademisyen hocamızı öğrencilerimizle buluşturduk. Yılsonuna kadar 30 akademisyen hocamızı da öğrencilerimizle buluşturmayı hedeflemekteyiz. Son olarak Gençlik Spor Bakanlığımıza sunduğumuz ve kabul edilen 18.500 TL hibeli “Yenilenebilir Tüketim projesi” çalışmalarına devam etmekteyiz.  Bu çalışmalarımızda bize büyük destek veren İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyfullah Okumuş’a teşekkürlerimi arz ederim” dedi. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcı Gülfidan Kendirlioğlu, “TÜBİTAK ile işbirliği yaparak birçok proje gerçekleştirdiklerini ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak gelecek yıllarda da birçok proje başvurusu yapacaklarını belirtti. Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak“TÜBİTAK Bilim Söyleşileri”, “TÜBİTAK 4006 fuar sergisi”, “TÜBİTAK 4007”, “TÜBİTAK Ortaöğretim Projesi” kapsamlarında da birçok başarı elde ettiğini bunun artarak devamı için her türlü desteği okullarımıza verdiklerini” söyledi. Programa konuşmacı olarak katılan Muğla Sıtkı Koçman üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özgür Ceylan sunumu yaptıktan sonra plaket ve çiçek takdimi ile program sona erdi.
Aydın Lisesi’nin ev sahipliğinde TÜBİTAK tarafından desteklenen “TÜBİTAK Bilim Söyleşileri” programı İl Kültür Müdürlüğü Dr. Hidayet Sayın Salonunda gerçekleşti.

AYDIN - Programda TÜBİTAK tarafından görevlendirilen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özgür Ceylan tarafından “Bakteriler Konuşuyor mu?” başlıklı sunum yapıldı. Programa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Gülfidan Kendirlioğlu ile Ahmet Hünük katıldı. Ayrıca programda Aydın Lisesi’nde 421 öğrenci ve 25 öğretmen hazır bulundu.

Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Okul Müdürü Serkan Akyol ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Gülfidan Kendirlioğlu’nun açılış konuşmaları ile başladı.

“İLİMİZİN LOKOMOTİFİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Okul Müdürü Serkan Akyol, “Aydın Lisesi 92 yıllık köklü geçmişi ile tercih edilen bir eğitim kurumu olma vasfını gelecekte de artırarak, İlimizin eğitim anlayışına lokomotiflik yapacak güçtedir.

TÜBİTAK’IN desteğiyle bu yıl ilkini düzenlediğimiz TÜBİTAK Bilim Söyleşileri programının açılışını gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz. “TÜBİTAK Bilim Söyleşileri” programı yanı sıra “TÜBİTAK 4006 fuar sergisi”, “TÜBİTAK 4007”, “TÜBİTAK Ortaöğretim Projesi”, “Erasmus’a 229 Öğrenci Hareketliliği proje” çalışmalarımız başvurma aşamalarında olup, 04 Kasım 2019 tarihinde okulumuzda başlattığımız, “Akademisyenlerin derslere girmesi projesi” ile 8 akademisyen hocamızı öğrencilerimizle buluşturduk. Yılsonuna kadar 30 akademisyen hocamızı da öğrencilerimizle buluşturmayı hedeflemekteyiz. Son olarak Gençlik Spor Bakanlığımıza sunduğumuz ve kabul edilen 18.500 TL hibeli “Yenilenebilir Tüketim projesi” çalışmalarına devam etmekteyiz.  Bu çalışmalarımızda bize büyük destek veren İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyfullah Okumuş’a teşekkürlerimi arz ederim” dedi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcı Gülfidan Kendirlioğlu, “TÜBİTAK ile işbirliği yaparak birçok proje gerçekleştirdiklerini ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak gelecek yıllarda da birçok proje başvurusu yapacaklarını belirtti. Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak“TÜBİTAK Bilim Söyleşileri”, “TÜBİTAK 4006 fuar sergisi”, “TÜBİTAK 4007”, “TÜBİTAK Ortaöğretim Projesi” kapsamlarında da birçok başarı elde ettiğini bunun artarak devamı için her türlü desteği okullarımıza verdiklerini” söyledi.

Programa konuşmacı olarak katılan Muğla Sıtkı Koçman üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özgür Ceylan sunumu yaptıktan sonra plaket ve çiçek takdimi ile program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.