Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın Koordinasyon Kurulu 2017’de ilk kez toplanıyor

EĞİTİM 09.01.2017 - 16:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3706+ kez okundu.
 

Aydın Koordinasyon Kurulu 2017’de ilk kez toplanıyor

Aydın İl Koordinasyon Kurulu’nun 2017 yılı 1. Dönem toplantısı Vali Ömer Faruk Koçak’ın başkanlığında yapılacak.

AYDIN- Aydın İl Koordinasyon Kurulu’nun 2017 yılı 1. Dönem toplantısı, 11 Ocak 2017 Çarşamba günü saat 10.00’da Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonunda yapılacak. Vali Ömer Faruk Koçak’ın başkanlığında yapılacak olan toplantıya Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, Yatırımcı Bölge ve İl Müdürleri, Meslek Kuruluşları, Odalar ve Sivil Toplum Kuruluşları katılacak. Toplantıda Kurul Başkanı Vali Ömer Faruk Koçak’ın açılış konuşmasının ardından 2016 yılı 4. Dönem toplantısında alınan kararlar doğrultusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilecek.
Aydın İl Koordinasyon Kurulu’nun 2017 yılı 1. Dönem toplantısı Vali Ömer Faruk Koçak’ın başkanlığında yapılacak.

AYDIN- Aydın İl Koordinasyon Kurulu’nun 2017 yılı 1. Dönem toplantısı, 11 Ocak 2017 Çarşamba günü saat 10.00’da Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonunda yapılacak. Vali Ömer Faruk Koçak’ın başkanlığında yapılacak olan toplantıya Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, Yatırımcı Bölge ve İl Müdürleri, Meslek Kuruluşları, Odalar ve Sivil Toplum Kuruluşları katılacak.

Toplantıda Kurul Başkanı Vali Ömer Faruk Koçak’ın açılış konuşmasının ardından 2016 yılı 4. Dönem toplantısında alınan kararlar doğrultusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.