Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın Kış Yüzme Şampiyonası gerçekleştirildi

SPOR 12.12.2018 - 12:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2705+ kez okundu.
 

Aydın Kış Yüzme Şampiyonası gerçekleştirildi

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve Yüzme İl Temsilciliği’nin faaliyet programında yer Aydın Kış Yüzme Şampiyonası Adnan Menderes Üniversitesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirildi.

AYDIN- Aydın Kış Yüzme Şampiyonası’na 5 kulüpten 300 sporcu katıldı. Adnan Menderes Üniversitesi Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen şampiyonaya izlemeye gelen yaklaşık 1000 seyirci ise güzel tezahüratlar ile sporculara destek oldu. Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorisinde gerçekleştirilen yüzme şampiyonasında 50 metre kurbağalama, 50 metre sırtüstü, 50 metre kelebek ve 50 metre serbest stillerinde yarışan sporcular madalya kazanabilmek için kıyasıya mücadele sergilediler. Aydın Kış Yüzme Şampiyonası takım sıralamasında ise 827 puanla Buzadam Yüzme İhtisas Kulübü 1’inci, 193 puanla Başak Koleji Spor Kulübü 2’nci, 184 puanla Söke Yüzme Kulübü 3’üncü, 151 puanla Aydın Ege Atabey Spor Kulübü 4’üncü ve 42 puanla Mavi Ege Spor Kulübü 5’inci oldu. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından dereceye giren takımlara kupa, sporculara da madalya takdim edildi. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü şampiyonaya katılan tüm takımları ve sporcuları tebrik eder, spor hayatlarında başarılar diledi.
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve Yüzme İl Temsilciliği’nin faaliyet programında yer Aydın Kış Yüzme Şampiyonası Adnan Menderes Üniversitesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirildi.

AYDIN- Aydın Kış Yüzme Şampiyonası’na 5 kulüpten 300 sporcu katıldı. Adnan Menderes Üniversitesi Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen şampiyonaya izlemeye gelen yaklaşık 1000 seyirci ise güzel tezahüratlar ile sporculara destek oldu.

Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorisinde gerçekleştirilen yüzme şampiyonasında 50 metre kurbağalama, 50 metre sırtüstü, 50 metre kelebek ve 50 metre serbest stillerinde yarışan sporcular madalya kazanabilmek için kıyasıya mücadele sergilediler.

Aydın Kış Yüzme Şampiyonası takım sıralamasında ise 827 puanla Buzadam Yüzme İhtisas Kulübü 1’inci, 193 puanla Başak Koleji Spor Kulübü 2’nci, 184 puanla Söke Yüzme Kulübü 3’üncü, 151 puanla Aydın Ege Atabey Spor Kulübü 4’üncü ve 42 puanla Mavi Ege Spor Kulübü 5’inci oldu.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından dereceye giren takımlara kupa, sporculara da madalya takdim edildi.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü şampiyonaya katılan tüm takımları ve sporcuları tebrik eder, spor hayatlarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.