Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Kamu-Sen toplu görüşmeleri değerlendirdi

EKONOMİ 15.08.2015 - 15:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3389+ kez okundu.
 

Aydın Kamu-Sen toplu görüşmeleri değerlendirdi

Taşkır: “Teklifleri hakaret olarak algılıyoruz”

Türkiye Kamu-Sen Aydın İl Temsilci Vekili Mehmet Kamil Taşkır, TBMM’de devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde Bakan Faruk Çelik’in memur ve emeklilere yönelik 2016 yılı için 4+4 ve 2017 yılı için yüzde 3+3 zam sunduğu tekliflerinin hayal kırıklığı oluşturduğunu belirtti. Türkiye Kamu-Sen Aydın İl Temsilci Vekili Mehmet Kamil Taşkır, mecliste toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin devam ettiği şu günlerde görüşmelerin yetkili konfederasyon ve hükümet eliyle yine çadır tiyatrosuna dönüştürüldüğünü ifade etti. Bu yıl da aileleriyle birlikte 20 milyon vatandaşı yakından ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerinin memur ve emeklilerin umudu suya düşürdüğünü dile getiren Taşkır, emekli ve memurların hayallerinin yıkıldığını ve beklentilerinin boşa çıktığını öne sürdü.  Taşkır, “2013 yılında yaşanan toplu sözleşme fiyaskosunun yaraları sarılmamışken, memur ve emeklilerimize 2016 yılı için yüzde 4+4, 2017 yılı için yüzde 3+3 zam teklifi tam bir hayal kırıklığı olmuştur. Hükümet tarafından yapılan zam teklifini hakaret olarak algılıyoruz” dedi.
Taşkır: “Teklifleri hakaret olarak algılıyoruz”

Türkiye Kamu-Sen Aydın İl Temsilci Vekili Mehmet Kamil Taşkır, TBMM’de devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde Bakan Faruk Çelik’in memur ve emeklilere yönelik 2016 yılı için 4+4 ve 2017 yılı için yüzde 3+3 zam sunduğu tekliflerinin hayal kırıklığı oluşturduğunu belirtti.

Türkiye Kamu-Sen Aydın İl Temsilci Vekili Mehmet Kamil Taşkır, mecliste toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin devam ettiği şu günlerde görüşmelerin yetkili konfederasyon ve hükümet eliyle yine çadır tiyatrosuna dönüştürüldüğünü ifade etti. Bu yıl da aileleriyle birlikte 20 milyon vatandaşı yakından ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerinin memur ve emeklilerin umudu suya düşürdüğünü dile getiren Taşkır, emekli ve memurların hayallerinin yıkıldığını ve beklentilerinin boşa çıktığını öne sürdü.  Taşkır, “2013 yılında yaşanan toplu sözleşme fiyaskosunun yaraları sarılmamışken, memur ve emeklilerimize 2016 yılı için yüzde 4+4, 2017 yılı için yüzde 3+3 zam teklifi tam bir hayal kırıklığı olmuştur. Hükümet tarafından yapılan zam teklifini hakaret olarak algılıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.