Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın JES'e karşı yürüyor

GÜNCEL 01.11.2018 - 18:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2777+ kez okundu.
 

Aydın JES'e karşı yürüyor

Efeler Belediyesi Jeotermal Komisyonu üyelerinin öncülüğünde, Jeotermal Elektrik Santralleri(JES)’ne karşı Aydın’da ‘Jeotermale Hayır Yürüyüşü’ düzenleniyor.

AYDIN- Jeotermal Elektrik Santrallerinin çevreye verdiği zarara dikkat çekmek için 3 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’da, Aydın Büyükşehir Belediyesi önünden başlayacak yürüyüş, Zafer Meydanı, Doğu Gazi Bulvarı, Hükümet Bulvarı güzergâhlarından devam edip, Atatürk Kent Meydanı’nda basın açıklaması ile son bulacak. Yürüyüşe yaklaşık 5 bin kişinin katılması bekleniyor. Aydın’daki siyasi partilerin ve birçok sivil toplum kuruluşunun destek verdiği öğrenilen yürüyüşte, Jeotermal Elektrik Santrallerinin çevreye ve insan sağlığına verdiği zararlara dikkat çekilecek. Daha önce Aydın’ın bazı ilçe ve mahallelerinde protesto edilen JES kuyularının, bu düzenlenecek protestonun ardından geri adım atması beklenmekte.
Efeler Belediyesi Jeotermal Komisyonu üyelerinin öncülüğünde, Jeotermal Elektrik Santralleri(JES)’ne karşı Aydın’da ‘Jeotermale Hayır Yürüyüşü’ düzenleniyor.

AYDIN- Jeotermal Elektrik Santrallerinin çevreye verdiği zarara dikkat çekmek için 3 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’da, Aydın Büyükşehir Belediyesi önünden başlayacak yürüyüş, Zafer Meydanı, Doğu Gazi Bulvarı, Hükümet Bulvarı güzergâhlarından devam edip, Atatürk Kent Meydanı’nda basın açıklaması ile son bulacak. Yürüyüşe yaklaşık 5 bin kişinin katılması bekleniyor.

Aydın’daki siyasi partilerin ve birçok sivil toplum kuruluşunun destek verdiği öğrenilen yürüyüşte, Jeotermal Elektrik Santrallerinin çevreye ve insan sağlığına verdiği zararlara dikkat çekilecek. Daha önce Aydın’ın bazı ilçe ve mahallelerinde protesto edilen JES kuyularının, bu düzenlenecek protestonun ardından geri adım atması beklenmekte.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.