Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın İtfaiyesi 24 saat görev başında

GÜNCEL 26.09.2019 - 18:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3112+ kez okundu.
 

Aydın İtfaiyesi 24 saat görev başında

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin olaylara anında müdahale ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, modern araç-gereçlerle ve donanımlı personeliyle Aydın genelinde her türlü arama-kurtarma, kaza ve yangına müdahale eden Aydın İtfaiyesi, Türkiye genelinde yangınlara en hızlı müdahale eden ikinci ekip oldu. Yangınlara ortalama 3 dakika 42 saniyede müdahale eden Aydın İtfaiyesi Aydınlıların da takdirini topluyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Serdar Adanır'ın verdiği bilgilere göre, 2018 yılında yüzlerce kurum ve kuruluşta toplam 12 bin 711 kişiye eğitim verildi. 2018 yılında toplam 5 bin 817 yangının yanı sıra 425 de trafik kazasına müdahale edildi ve bin 758 işletme de yangın güvenliği açısından denetlendi. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nin toplam 415 personelle Aydınlılara hizmet verdiğini hatırlatan Adanır, araç sayısının ise 90 olduğunu belirtti. Bütün itfaiyecilerin İtfaiyecilik Haftası'nı kutlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise, Aydın İtfaiyesi'nin yangınlara en kısa sürede müdahale ettiğini söyledi. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nin modern ekipmanlarla ve sürekli eğitimlerle her türlü olaya karşı hazırlıklı olduğunun altını çizen Başkan Çerçioğlu, yangınlara 4 dakikanın altında müdahale eden ekibin başarılarının devamını diledi. Yapılan risk değerlendirmeleri sonucunda Aydın'da özellikle kırsal bölgelerde yangınlara olabildiğince kısa sürede müdahale edebilmek için yangın römorkları bulundurduklarının altını çizen Başkan Çerçioğlu, vatandaşlardan her türlü olumsuzlukta Aydın İtfaiyesi'ni aramasını istedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin olaylara anında müdahale ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, modern araç-gereçlerle ve donanımlı personeliyle Aydın genelinde her türlü arama-kurtarma, kaza ve yangına müdahale eden Aydın İtfaiyesi, Türkiye genelinde yangınlara en hızlı müdahale eden ikinci ekip oldu. Yangınlara ortalama 3 dakika 42 saniyede müdahale eden Aydın İtfaiyesi Aydınlıların da takdirini topluyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Serdar Adanır'ın verdiği bilgilere göre, 2018 yılında yüzlerce kurum ve kuruluşta toplam 12 bin 711 kişiye eğitim verildi. 2018 yılında toplam 5 bin 817 yangının yanı sıra 425 de trafik kazasına müdahale edildi ve bin 758 işletme de yangın güvenliği açısından denetlendi. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nin toplam 415 personelle Aydınlılara hizmet verdiğini hatırlatan Adanır, araç sayısının ise 90 olduğunu belirtti.

Bütün itfaiyecilerin İtfaiyecilik Haftası'nı kutlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise, Aydın İtfaiyesi'nin yangınlara en kısa sürede müdahale ettiğini söyledi. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nin modern ekipmanlarla ve sürekli eğitimlerle her türlü olaya karşı hazırlıklı olduğunun altını çizen Başkan Çerçioğlu, yangınlara 4 dakikanın altında müdahale eden ekibin başarılarının devamını diledi.

Yapılan risk değerlendirmeleri sonucunda Aydın'da özellikle kırsal bölgelerde yangınlara olabildiğince kısa sürede müdahale edebilmek için yangın römorkları bulundurduklarının altını çizen Başkan Çerçioğlu, vatandaşlardan her türlü olumsuzlukta Aydın İtfaiyesi'ni aramasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.