Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın İŞKUR’dan 5000 kişiye iş imkanı

SAĞLIK 05.06.2015 - 12:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3816+ kez okundu.
 

Aydın İŞKUR’dan 5000 kişiye iş imkanı

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Aydın İl Müdürlüğü, ihtiyacı olan kamu kurum ve kuruluşlarına yardımcı eleman desteğini sürdürüyor.

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Aydın İl Müdürlüğü, ihtiyacı olan kamu kurum ve kuruluşlarına yardımcı eleman desteğini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl özellikle okullar, hastaneler, sağlık ocakları gibi kurumların temizlik ve bakım işlerinin yapımı için personel temin eden İŞKUR, bu yıl da Orman İşletme şeflikleri, okullar, ibadethaneler ve Kur’an Kurslarına eleman desteği vermeye devam ediyor. ÇOCUKLARIMIZ DAHA TEMİZ OKULLARDA İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen okullarda, tüm giderleri İŞKUR tarafından karşılanan elemanlar temin edildi. Bu elemanlar sayesinde  tüm ilçelerde yürütülen faaliyetlerle gerek sınıflar gerekse ortak alanların temizliğine ve çevre düzenlemelerinin yapılmasına azami özen gösteriliyor.  İŞKUR elemanları sayesinde velilerimiz çocuklarını daha temiz okullara göndermenin rahatlığını yaşıyor. İBADETHANELERDE DE İŞKUR VAR Tüm ilçelerde yürütülen temizlik ve çevre düzenlemesi faaliyetlerinin bir ayağı da İbadethane ve Kuran Kurslarında yürütülüyor. İŞKUR tarafında görevlendirilen elemanlar vatandaşın tertemiz İbadethanelerde ibadet edebilmeleri için yoğun çaba sarf ediyor. ORMANLAR İŞKUR’LA HAYAT BULUYOR. Aydın ve bağlı ilçelerde Orman İşletme Şeflerine bağlı olarak görevlendirilen 1500 personel ormanlarımızı yeniden düzenliyor. Fidan ekimi ve Fidan yetiştiriciliğinin yanı sıra Ormanlık alanların temizliği ve bakımını da yapan İŞKUR elemanları Aydın’ın yeşil görüntüsünün devam etmesi için her gün ormanlık arazilerde çalışmalarını sürdürüyor. Aydın İŞKUR İl Müdürlüğü Başbakanın talimatıyla 2015 yılında 5 bin kişiye iş imkanı sunacak. Özellikle ev hanımları ve işsiz geçlerin İŞKUR’a müracaatlarını yapmaları ve iş kuru takip etmeleri gerekiyor.
Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Aydın İl Müdürlüğü, ihtiyacı olan kamu kurum ve kuruluşlarına yardımcı eleman desteğini sürdürüyor.

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Aydın İl Müdürlüğü, ihtiyacı olan kamu kurum ve kuruluşlarına yardımcı eleman desteğini sürdürüyor.

Geçtiğimiz yıl özellikle okullar, hastaneler, sağlık ocakları gibi kurumların temizlik ve bakım işlerinin yapımı için personel temin eden İŞKUR, bu yıl da Orman İşletme şeflikleri, okullar, ibadethaneler ve Kur’an Kurslarına eleman desteği vermeye devam ediyor.

ÇOCUKLARIMIZ DAHA TEMİZ OKULLARDA

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen okullarda, tüm giderleri İŞKUR tarafından karşılanan elemanlar temin edildi. Bu elemanlar sayesinde  tüm ilçelerde yürütülen faaliyetlerle gerek sınıflar gerekse ortak alanların temizliğine ve çevre düzenlemelerinin yapılmasına azami özen gösteriliyor.  İŞKUR elemanları sayesinde velilerimiz çocuklarını daha temiz okullara göndermenin rahatlığını yaşıyor.

İBADETHANELERDE DE İŞKUR VAR

Tüm ilçelerde yürütülen temizlik ve çevre düzenlemesi faaliyetlerinin bir ayağı da İbadethane ve Kuran Kurslarında yürütülüyor. İŞKUR tarafında görevlendirilen elemanlar vatandaşın tertemiz İbadethanelerde ibadet edebilmeleri için yoğun çaba sarf ediyor.

ORMANLAR İŞKUR’LA HAYAT BULUYOR.

Aydın ve bağlı ilçelerde Orman İşletme Şeflerine bağlı olarak görevlendirilen 1500 personel ormanlarımızı yeniden düzenliyor. Fidan ekimi ve Fidan yetiştiriciliğinin yanı sıra Ormanlık alanların temizliği ve bakımını da yapan İŞKUR elemanları Aydın’ın yeşil görüntüsünün devam etmesi için her gün ormanlık arazilerde çalışmalarını sürdürüyor.

Aydın İŞKUR İl Müdürlüğü Başbakanın talimatıyla 2015 yılında 5 bin kişiye iş imkanı sunacak. Özellikle ev hanımları ve işsiz geçlerin İŞKUR’a müracaatlarını yapmaları ve iş kuru takip etmeleri gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.