Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın İnciri, Aydın Kestanesi, Aydın Memecik Zeytinyağı tanıtıldı

EKONOMİ 03.12.2019 - 14:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1693+ kez okundu.
 

Aydın İnciri, Aydın Kestanesi, Aydın Memecik Zeytinyağı tanıtıldı

Bu yıl 12.’si düzenlenen Ege İlleri Tanıtım Günleri, 28 Kasım 01 Aralık tarihleri arasında Ankara Altınpark Anfa Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

AYDIN- Aydın Ticaret Borsası standında ziyaretçilere “Aydın Kestanesi”, “Aydın İnciri” tanıtımı ve “Aydın Memecik Zeytinyağının” tadımı yaptırdı. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Aydın Ticaret Borsası standına, T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Aydın Milletvekilleri Rıza Posacı, Metin Yavuz, Hüseyin Yıldız ve Süleyman Bülbül ziyarette bulundular. ANKARALILAR AYDIN ÜRÜNLERİNE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, şöyle konuştu: “12. Ege İlleri Tanıtım Günleri’nde Aydın Kestanesi, Aydın İnciri ve Aydın Memecik Zeytinyağı tanıtımımızı dört gün boyunca gelen ziyaretçilere tanıtarak, tadım yaptırdık. Uluslararası Zeytin Konseyinden (International Olive Council / IOC) akredite olan, Aydın Ticaret Borsası Tadım Paneli Uzmanı İdris Kurt tarafından, tüketicilere birebir ‘doğru zeytinyağının nasıl olması gerektiği’ tadım yaptırılarak anlatıldı. Tanıtım faaliyetleri ile tüketiciler kaliteli zeytinyağını nasıl ayırt edebilecekleri, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgilendirildiler. İlimiz ürünlerinin tanıtılmasına vesile olan Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma derneğine teşekkürlerimi sunuyorum” İfadelerine yer verdi.
Bu yıl 12.’si düzenlenen Ege İlleri Tanıtım Günleri, 28 Kasım 01 Aralık tarihleri arasında Ankara Altınpark Anfa Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

AYDIN- Aydın Ticaret Borsası standında ziyaretçilere “Aydın Kestanesi”, “Aydın İnciri” tanıtımı ve “Aydın Memecik Zeytinyağının” tadımı yaptırdı.

Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Aydın Ticaret Borsası standına, T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Aydın Milletvekilleri Rıza Posacı, Metin Yavuz, Hüseyin Yıldız ve Süleyman Bülbül ziyarette bulundular.

ANKARALILAR AYDIN ÜRÜNLERİNE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, şöyle konuştu:

“12. Ege İlleri Tanıtım Günleri’nde Aydın Kestanesi, Aydın İnciri ve Aydın Memecik Zeytinyağı tanıtımımızı dört gün boyunca gelen ziyaretçilere tanıtarak, tadım yaptırdık. Uluslararası Zeytin Konseyinden (International Olive Council / IOC) akredite olan, Aydın Ticaret Borsası Tadım Paneli Uzmanı İdris Kurt tarafından, tüketicilere birebir ‘doğru zeytinyağının nasıl olması gerektiği’ tadım yaptırılarak anlatıldı.

Tanıtım faaliyetleri ile tüketiciler kaliteli zeytinyağını nasıl ayırt edebilecekleri, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgilendirildiler. İlimiz ürünlerinin tanıtılmasına vesile olan Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma derneğine teşekkürlerimi sunuyorum” İfadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.