Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın'ın sıcakları uyutuyor

EKONOMİ 14.07.2016 - 13:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2927+ kez okundu.
 

Aydın'ın sıcakları uyutuyor

Aydın’da sıcaklar bastırınca, vatandaş serin bulduğu yerde uyuyup kalıyor.

Türkiye’nin en sıcak illeri arasında yer alan Aydın’da, çöl sıcakları vatandaşları zor durumda bırakıyor. Vatandaşlar, serin buldukları her ortamın keyfini çıkarırken, özellikle şehir merkezindeki camiler ve hastanelerin bekleme salonlarında insanlar uyuyup kalıyor.   Aydın’da 9 günlük bayram tatilinin sona ermesi ile pek çok resmi dairede ciddi yoğunluk oluştu. Özellikle hastanelerde sabahtan önce işlerini halledemeyenler, öğlen arasında aşırı sıcaklar nedeniyle dışarı çıkmayınca hastanenin bekleme salonları öğlen uykusuna yatanların mekanı haline geldi. Dışarısı aşırı sıcak olduğu için bulundukları serin mekanlardan ayrılmak istemeyen vatandaşlar, uykunun bu günlerde ekmek ve sudan daha tatlı olduğunu belirterek, serin ortamlarda uyuyabilmek için her fırsatı değerlendirdiklerini belirttiler.  
Aydın’da sıcaklar bastırınca, vatandaş serin bulduğu yerde uyuyup kalıyor.

Türkiye’nin en sıcak illeri arasında yer alan Aydın’da, çöl sıcakları vatandaşları zor durumda bırakıyor. Vatandaşlar, serin buldukları her ortamın keyfini çıkarırken, özellikle şehir merkezindeki camiler ve hastanelerin bekleme salonlarında insanlar uyuyup kalıyor.  

Aydın’da 9 günlük bayram tatilinin sona ermesi ile pek çok resmi dairede ciddi yoğunluk oluştu. Özellikle hastanelerde sabahtan önce işlerini halledemeyenler, öğlen arasında aşırı sıcaklar nedeniyle dışarı çıkmayınca hastanenin bekleme salonları öğlen uykusuna yatanların mekanı haline geldi. Dışarısı aşırı sıcak olduğu için bulundukları serin mekanlardan ayrılmak istemeyen vatandaşlar, uykunun bu günlerde ekmek ve sudan daha tatlı olduğunu belirterek, serin ortamlarda uyuyabilmek için her fırsatı değerlendirdiklerini belirttiler.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.