Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın’ın efsane muhtarı yaşama veda etti!

GÜNCEL 25.11.2020 - 14:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2353+ kez okundu.
 

Aydın’ın efsane muhtarı yaşama veda etti!

Efeler Cuma Mahallesi Muhtarı Nafiz Çamoğlu (74) yaşamını yitirdi.

EFELER - Aydın-Efeler Cuma Mahallesi’nde 1989’dan beri muhtarlık görevini sürdüren 74 yaşındaki Nafiz Çamoğlu, vefat etti. Geçen Ağustos ayında oğlu İbrahim Çamoğlu’nu kaybeden emektar muhtarın bir süredir akciğer kanseri nedeniyle hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. Kentin sevilen simalarından Çamoğlu, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Gurbet Çamoğlu’nun da kayınpederiydi.
Efeler Cuma Mahallesi Muhtarı Nafiz Çamoğlu (74) yaşamını yitirdi.

EFELER - Aydın-Efeler Cuma Mahallesi’nde 1989’dan beri muhtarlık görevini sürdüren 74 yaşındaki Nafiz Çamoğlu, vefat etti.

Geçen Ağustos ayında oğlu İbrahim Çamoğlu’nu kaybeden emektar muhtarın bir süredir akciğer kanseri nedeniyle hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. Kentin sevilen simalarından Çamoğlu, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Gurbet Çamoğlu’nun da kayınpederiydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.