Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Cebeci oldu

GÜNCEL 05.02.2019 - 13:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4183+ kez okundu.
 

Aydın İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Cebeci oldu

Aydın’da uzun süredir İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü yapan ve tayini çıkan Mustafa Atilla’nın yerine Berrin Cebeci atandı.

AYDIN - Atamasının hemen ardından göreve Başlayan Berrin Cebeci, Aydın’ı ve Aydınlıları çok sevdiğini belirterek Aydın'a en iyi şekilde hizmet vermek için çalıştıklarını belirtti. Aydın’ın nüfus hareketi ve işlemleri açısından hareketli ve pek çok kişinin yaşamak istediği bir şehir olduğunu belirten İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Berrin Cebeci, Aydın’da son bir yılda yaklaşık 700 bin işlem yapıldığını belirtti. Gümüşhane, Kırıkkale ve bağlı olduğu Bakanlık’ta Şube Müdürü olarak görev yapan Aydın İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Berrin Cebeci evli ve 2 çocuk annesi.
Aydın’da uzun süredir İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü yapan ve tayini çıkan Mustafa Atilla’nın yerine Berrin Cebeci atandı.

AYDIN - Atamasının hemen ardından göreve Başlayan Berrin Cebeci, Aydın’ı ve Aydınlıları çok sevdiğini belirterek Aydın'a en iyi şekilde hizmet vermek için çalıştıklarını belirtti.

Aydın’ın nüfus hareketi ve işlemleri açısından hareketli ve pek çok kişinin yaşamak istediği bir şehir olduğunu belirten İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Berrin Cebeci, Aydın’da son bir yılda yaklaşık 700 bin işlem yapıldığını belirtti.

Gümüşhane, Kırıkkale ve bağlı olduğu Bakanlık’ta Şube Müdürü olarak görev yapan Aydın İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Berrin Cebeci evli ve 2 çocuk annesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.