Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın İl Koordinasyon Kurulu 9 Temmuz’da toplanacak

GENEL 04.07.2019 - 14:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3174+ kez okundu.
 

Aydın İl Koordinasyon Kurulu 9 Temmuz’da toplanacak

Aydın İl Koordinasyon Kurulu’nun 2019 Yılı III. Dönem Toplantısı’nın Vali Yavuz Selim Köşger başkanlığında 9 Temmuz’da yapılacağı bildirildi.

AYDIN- Aydın Valiliği’nden bildirildiğine göre, Aydın İl Koordinasyon Kurulu’nun 2019 Yılı III. Dönem Toplantısı 09 Temmuz 2019 Salı günü saat 14.00’deYatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapılacak. Toplantıya, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, Yatırımcı Bölge ve İl Müdürleri, Meslek Kuruluşları, Odalar ve Sivil Toplum Kuruluşları katılacak. Toplantıda, Kurul Başkanı Vali Yavuz Selim Köşger’in açılış konuşmasının ardından, II. Dönemin Değerlendirilmesi,2020 yılına teklif edilecek yatırımların görüşülmesi, İzleme ve Koordinasyon çalışmaları ve uygulamada karşılaşılan sorun ve darboğazlar görüşülecek.
Aydın İl Koordinasyon Kurulu’nun 2019 Yılı III. Dönem Toplantısı’nın Vali Yavuz Selim Köşger başkanlığında 9 Temmuz’da yapılacağı bildirildi.

AYDIN- Aydın Valiliği’nden bildirildiğine göre, Aydın İl Koordinasyon Kurulu’nun 2019 Yılı III. Dönem Toplantısı 09 Temmuz 2019 Salı günü saat 14.00’deYatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Toplantıya, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, Yatırımcı Bölge ve İl Müdürleri, Meslek Kuruluşları, Odalar ve Sivil Toplum Kuruluşları katılacak.

Toplantıda, Kurul Başkanı Vali Yavuz Selim Köşger’in açılış konuşmasının ardından, II. Dönemin Değerlendirilmesi,2020 yılına teklif edilecek yatırımların görüşülmesi, İzleme ve Koordinasyon çalışmaları ve uygulamada karşılaşılan sorun ve darboğazlar görüşülecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.