Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın İktisat Fakültesinden mali müşavirlik semineri

GÜNCEL 05.03.2017 - 12:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3323+ kez okundu.
 

Aydın İktisat Fakültesinden mali müşavirlik semineri

ADÜ İktisadi Düşünce Topluluğu tarafından 1-7 Mart Muhasebe Haftası kapsamında “Mali Müşavirlik ve Muhasebecilik Mesleğinin Tanıtımı” konulu seminer düzenlendi.

AYDIN- Aydın İktisat Fakültesinde Aydın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Yönetim Kurulu üyeleri ile Temel Eğitim ve Staj Merkezi (TESMER) Aydın Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen seminere Aydın İktisat Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Hakan Hotunoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Öznur Özdamar, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Aydın İktisat Fakültesi öğrencilerine kariyer planlarına katkı sağlamak amacı ile düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan SMMMO Başkanı Rıza Yörüyen, SMMMO Başkan Yardımcısı Ramazan Karalar, Mali Müşavir Jülide Vardar Bekem, Mali Müşavir Adem Çataloğlu ve Mali Müşavir Ahmet Göbekli, “Mali Müşavir Kimdir?”, “Nasıl Mali Müşavir Olunur?” sorularına açıklık getirdi. Seminerde, mali müşavir olma yolundaki en önemli faktörün eğitim olduğunu belirten konuşmacılar, mali müşavirlerin, şu an hangi şartlarda çalıştıkları, elde ettikleri kazançlar, hangi alanda ve kimler ile çalıştıkları, nelere dikkat etmeleri gerektiği, hangi kurallara bağlı oldukları ve meslekte başarılı olmak için yapılması gerekenler hakkında öğrencileri aydınlattı. Soru cevap bölümünün ardından son bulan seminerde, Aydın İktisat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hakan Hotunoğlu, SMMMO Başkanı Rıza Yörüyen’e katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi.
ADÜ İktisadi Düşünce Topluluğu tarafından 1-7 Mart Muhasebe Haftası kapsamında “Mali Müşavirlik ve Muhasebecilik Mesleğinin Tanıtımı” konulu seminer düzenlendi.

AYDIN- Aydın İktisat Fakültesinde Aydın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Yönetim Kurulu üyeleri ile Temel Eğitim ve Staj Merkezi (TESMER) Aydın Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen seminere Aydın İktisat Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Hakan Hotunoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Öznur Özdamar, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Aydın İktisat Fakültesi öğrencilerine kariyer planlarına katkı sağlamak amacı ile düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan SMMMO Başkanı Rıza Yörüyen, SMMMO Başkan Yardımcısı Ramazan Karalar, Mali Müşavir Jülide Vardar Bekem, Mali Müşavir Adem Çataloğlu ve Mali Müşavir Ahmet Göbekli, “Mali Müşavir Kimdir?”, “Nasıl Mali Müşavir Olunur?” sorularına açıklık getirdi.

Seminerde, mali müşavir olma yolundaki en önemli faktörün eğitim olduğunu belirten konuşmacılar, mali müşavirlerin, şu an hangi şartlarda çalıştıkları, elde ettikleri kazançlar, hangi alanda ve kimler ile çalıştıkları, nelere dikkat etmeleri gerektiği, hangi kurallara bağlı oldukları ve meslekte başarılı olmak için yapılması gerekenler hakkında öğrencileri aydınlattı.

Soru cevap bölümünün ardından son bulan seminerde, Aydın İktisat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hakan Hotunoğlu, SMMMO Başkanı Rıza Yörüyen’e katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.