Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın hayvancılıkta öne çıkacak

EKONOMİ 18.06.2018 - 16:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2977+ kez okundu.
 

Aydın hayvancılıkta öne çıkacak

Aydın Büyükşehir Belediyesi hayvancılığı desteklemeye devam ediyor.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Koçarlı Yeniköy'deki çiftliğinde yetiştirilen sakız koçlarının dağıtımına devam edildiği, düzenlenen törenle kura çekimleri yapılan yedi koçun üreticilere teslim edildiği bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, üreticiler verimi çok yüksek olan sakız koçlarını aldıkları için çok mutlu olurken, destekleme için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler. Aydın Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan bu dağıtımla birlikte Koçarlı ilçesindeki yetiştiricilerin bütün sakız koçu talepleri yerine getirilmiş oldu. Diğer ilçelerdeki vatandaşlardan gelen talepler de yerine getirilmeye devam ediliyor. Aydın'da hayvancılığı geliştirmek için çiftçilere destek vermeye devam edeceklerini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Aydın'da hayvancılığı eski günlerine döndürmek ve daha da ileriye taşımak için çalışmaya devam ediyoruz. Aydın'da vatandaşlarımız Türkiye'nin en temiz, kaliteli, ekonomik ve yerli etini Ege Et'le tüketiyorlar. Gerek Ege Et'in başarılı çalışmasıyla gerek çiftçilere verdiğimiz sakız koyunu hibesiyle, gerek yem desteğimizle Aydın'da hayvancılık gelişmeye başladı. Bir sonraki adımda da Koçarlı'da üreticilik yapmak isteyen vatandaşlarımıza ama özellikle kadınlarımıza 3 sakız koyunu vereceğiz. Aydın'ı hayvancılıkta da öne çıkaracağız" diye konuştu. Projeyi desteklemek için de Ege Et, koç hibesinden yararlanan bütün üreticilerin kuzularına alım garantisi veriyor. Böylelikle üreticilerin koyunlarını ederinde satmaları da sağlanıyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi hayvancılığı desteklemeye devam ediyor.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Koçarlı Yeniköy'deki çiftliğinde yetiştirilen sakız koçlarının dağıtımına devam edildiği, düzenlenen törenle kura çekimleri yapılan yedi koçun üreticilere teslim edildiği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, üreticiler verimi çok yüksek olan sakız koçlarını aldıkları için çok mutlu olurken, destekleme için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan bu dağıtımla birlikte Koçarlı ilçesindeki yetiştiricilerin bütün sakız koçu talepleri yerine getirilmiş oldu. Diğer ilçelerdeki vatandaşlardan gelen talepler de yerine getirilmeye devam ediliyor.

Aydın'da hayvancılığı geliştirmek için çiftçilere destek vermeye devam edeceklerini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Aydın'da hayvancılığı eski günlerine döndürmek ve daha da ileriye taşımak için çalışmaya devam ediyoruz. Aydın'da vatandaşlarımız Türkiye'nin en temiz, kaliteli, ekonomik ve yerli etini Ege Et'le tüketiyorlar. Gerek Ege Et'in başarılı çalışmasıyla gerek çiftçilere verdiğimiz sakız koyunu hibesiyle, gerek yem desteğimizle Aydın'da hayvancılık gelişmeye başladı. Bir sonraki adımda da Koçarlı'da üreticilik yapmak isteyen vatandaşlarımıza ama özellikle kadınlarımıza 3 sakız koyunu vereceğiz. Aydın'ı hayvancılıkta da öne çıkaracağız" diye konuştu.

Projeyi desteklemek için de Ege Et, koç hibesinden yararlanan bütün üreticilerin kuzularına alım garantisi veriyor. Böylelikle üreticilerin koyunlarını ederinde satmaları da sağlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.