Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın hayalet şehre döndü

GENEL 08.07.2018 - 13:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3390+ kez okundu.
 

Aydın hayalet şehre döndü

Sıcaklıklar artınca herkes evine kapandı.

AYDIN- Türkiye’nin en sıcak illeri arasında yer alan Aydın’da aniden yükselen sıcaklarla birlikte şehir hayalet şehre döndü. Mecbur kalmadıkça gün içerisinde kimsenin sokağa çıkmadığı Aydın’da cadde ve sokaklar bomboş kaldı. Yılın en sıcak günlerinin yaşandığı Aydın’da şehrin en yoğun olduğu Atatürk ve İstasyon Meydanlarında in cin top oynuyor. Kimsenin sokağa çıkmadığı şehirde insanlar evlerinden dışarı çıkmıyor. Aydın’da temmuz sıcaklarının daha etkili olduğunu ve gün içerisinde 44 dereceye kadar yükselen sıcaklık 50 derecenin üzerinde hissediliyor. Sağlık Müdürlüğü yetkilileri vatandaşların mecbur kalmadıkça öğlen saatlerinde dışarı çıkmamalarını önerdi.
Sıcaklıklar artınca herkes evine kapandı.

AYDIN- Türkiye’nin en sıcak illeri arasında yer alan Aydın’da aniden yükselen sıcaklarla birlikte şehir hayalet şehre döndü. Mecbur kalmadıkça gün içerisinde kimsenin sokağa çıkmadığı Aydın’da cadde ve sokaklar bomboş kaldı.

Yılın en sıcak günlerinin yaşandığı Aydın’da şehrin en yoğun olduğu Atatürk ve İstasyon Meydanlarında in cin top oynuyor. Kimsenin sokağa çıkmadığı şehirde insanlar evlerinden dışarı çıkmıyor. Aydın’da temmuz sıcaklarının daha etkili olduğunu ve gün içerisinde 44 dereceye kadar yükselen sıcaklık 50 derecenin üzerinde hissediliyor. Sağlık Müdürlüğü yetkilileri vatandaşların mecbur kalmadıkça öğlen saatlerinde dışarı çıkmamalarını önerdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.