Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın, geceleriyle de cazibe merkezi

TURİZM 20.08.2019 - 13:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2976+ kez okundu.
 

Aydın, geceleriyle de cazibe merkezi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tüm fotoğrafçıları Aydın'a davet etti.

AYDIN- Deniz-güneş-kum turizmi denildiğinde ilk akla gelen turizm merkezlerinden olan Kuşadası ve Didim'i barındıran Aydın’ın, ören yerleriyle de gezi ve fotoğraf meraklılarına cazip fırsatlar sunduğu bildirildi. Yapılan açıklamaya göre, ören yerleri, Aydın'ın zeytin ağaçlarıyla birlikte oluşturduğu kontrastla, özellikle gece gökyüzü pozlamasında fotoğrafçıların iştahını açıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı personeli tarafından Aydın'ın tanıtım faaliyetleri için çekilen fotoğraflarda, açık ve yıldızlı gökyüzü ile birleşen zeytin ağaçlarıyla binlerce yıllık tarihi yapılar tadına doyulmaz enstantaneler ortaya çıkartıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kazılarına destek de verilen Nysa Antik Kenti, güzelliğiyle fotoğrafçılar için Aydın'ın gece de cazibe merkezlerinden birisi olduğunu gösteriyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'ın turizmde birçok alternatifi barındırdığını hatırlatarak, amatör veya profesyonel, fotoğrafla ilgilenen herkesi Aydın'a, Aydın'ın gökyüzünü fotoğraflamaya çağırdı.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tüm fotoğrafçıları Aydın'a davet etti.

AYDIN- Deniz-güneş-kum turizmi denildiğinde ilk akla gelen turizm merkezlerinden olan Kuşadası ve Didim'i barındıran Aydın’ın, ören yerleriyle de gezi ve fotoğraf meraklılarına cazip fırsatlar sunduğu bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, ören yerleri, Aydın'ın zeytin ağaçlarıyla birlikte oluşturduğu kontrastla, özellikle gece gökyüzü pozlamasında fotoğrafçıların iştahını açıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı personeli tarafından Aydın'ın tanıtım faaliyetleri için çekilen fotoğraflarda, açık ve yıldızlı gökyüzü ile birleşen zeytin ağaçlarıyla binlerce yıllık tarihi yapılar tadına doyulmaz enstantaneler ortaya çıkartıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kazılarına destek de verilen Nysa Antik Kenti, güzelliğiyle fotoğrafçılar için Aydın'ın gece de cazibe merkezlerinden birisi olduğunu gösteriyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'ın turizmde birçok alternatifi barındırdığını hatırlatarak, amatör veya profesyonel, fotoğrafla ilgilenen herkesi Aydın'a, Aydın'ın gökyüzünü fotoğraflamaya çağırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.