Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın esnafı Ege İlleri Tanıtım Günleri’nde yerini aldı

GENEL 12.11.2018 - 15:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2034+ kez okundu.
 

Aydın esnafı Ege İlleri Tanıtım Günleri’nde yerini aldı

Aydın esnafı, bu sene 11. kez düzenlenen Ankara Ege İlleri Tanıtım Fuarı’nda yerini aldı.

AYDIN– Aydın Esnaf Odaları Birlik Başkanı Selahittin Çetindoğan ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı fuarda Kuşadası Esnaf Odası, Karacasu Esnaf Odası ve Yenipazar Esnaf Odası stant açtı. Fuarda zeytin, incir, zeytinyağı, zeytinyağı sabunu, toprak tava, demir çelik ürünleri, tarhana ve daha birçok yöresel ürünün tanıtımı ve satışı yapıldı. Ege’nin misafirperverliğini, tarihini, kültürünü, turizmini, termal ve mutfak zenginliklerinin sergilendiği ege esintilerinin Ankara’da yaşatıldığı fuarda, Ege’ye özgü halk dansları gösterileri yapıldı. Dört gün boyunca Egelilere ev sahipliği yapan fuar, yoğun ilgi gördü. Her yıl düzenlenen Ege İlleri Fuarı, Ege bölgesi illerinin kültürlerini Türkiye’ye tanıtıp iller arasında birlik ve dayanışmayı sağlarken, bölgenin sosyal ve ekonomik gelişimine de katkı sağlıyor. Her sene düzenlenen fuar artık geleneksel bir organizasyon haline geldi.
Aydın esnafı, bu sene 11. kez düzenlenen Ankara Ege İlleri Tanıtım Fuarı’nda yerini aldı.

AYDIN– Aydın Esnaf Odaları Birlik Başkanı Selahittin Çetindoğan ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı fuarda Kuşadası Esnaf Odası, Karacasu Esnaf Odası ve Yenipazar Esnaf Odası stant açtı. Fuarda zeytin, incir, zeytinyağı, zeytinyağı sabunu, toprak tava, demir çelik ürünleri, tarhana ve daha birçok yöresel ürünün tanıtımı ve satışı yapıldı. Ege’nin misafirperverliğini, tarihini, kültürünü, turizmini, termal ve mutfak zenginliklerinin sergilendiği ege esintilerinin Ankara’da yaşatıldığı fuarda, Ege’ye özgü halk dansları gösterileri yapıldı.

Dört gün boyunca Egelilere ev sahipliği yapan fuar, yoğun ilgi gördü. Her yıl düzenlenen Ege İlleri Fuarı, Ege bölgesi illerinin kültürlerini Türkiye’ye tanıtıp iller arasında birlik ve dayanışmayı sağlarken, bölgenin sosyal ve ekonomik gelişimine de katkı sağlıyor. Her sene düzenlenen fuar artık geleneksel bir organizasyon haline geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.