Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın esnafı ayağa kalktı

GENEL 09.09.2015 - 11:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3102+ kez okundu.
 

Aydın esnafı ayağa kalktı

Başkan Çetindoğan “Terörün kökü kazınıncaya kadar verilecek mücadelenin yanındayız"

Doğu ve Güneydoğu illerinde yaşanan terör olayları ve gelen şehit haberleri üzerine Aydın Esnaf Odaları Birliği’nde 50 bin esnafın temsilcisi bir araya gelerek terörü lanetledi. İstiklal Marşı okunarak başlayan toplantıda terör kınanırken, toplantı sonunda şehitlerin ruhuna kuran okunup dua edilerek terörle mücadele eden Kahraman güvenlik güçlerine de başar dilendi. Aydın Esnaf Odaları Birliği Salonu’nda düzenlenen toplantıya Yönetim ve Oda Başkanları eksiksiz katılırken, ilçelerden de çok sayıda esnaf temsilcisi katıldı. Her geçen gün artan terör olayları nedeniyle artık bıçağın kemiğe dayandığını belirten Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan, vurup kırmak yerine demokratik bir şekilde mücadele vermeyi tercih ettiklerini ve esnafın istek ve taleplerinin bu şekilde ilgili yerlere ulaşacağına inandığını söyledi. Terörün ve denekçilerinin lanetlendiği toplantıda kardeşlik çağrısında bulunan Başkan Çetindoğan “Hepimize yetecek kadar ekmek ve suyumuz var” diyerek terörü ve destekçilerini lanetledi. Terörün kan ve şiddetle beslenen bir insanlık suçu olduğunu ifade eden Başkan Çetindoğan, “Bu insanlık suçunu ancak aklı, ruhu ve vicdanı iflas etmiş kişiler ve gruplar işleyebilir. Terörizm ve teröristlerin hedefi insanlıktır, kardeşliğimizdir, milletimizdir, ortak geleceğimizdir. Nerden gelirse gelsin terörü, teröre destek verenleri, terörün arkasındaki içi dış güçleri nefretle kınıyoruz” diyerek teröre karşı birlikte mücadele verme çağrısında bulundu. “TERÖRÜN KÖKÜ KAZANINCAYA KADAR VERİLECEK MÜCADELENİN YANINDAYIZ” Açıklamasında birlik ve teröre karşı kararlı mücadele verme çağrısında bulunan Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan, “Gün teröre karşı topyekün el ele, omuz omuza olma günüdür. Gün dünyada ve bölgemizde yükselen bu yolda emin adımlarla ilerleyen güçlü ve lider Türkiye’ye destek verme günüdür. Acının dili, dini ve ırkı yoktur. Her gün gelen şehit haberleri ile ocaklara düşen ateş bütün yürekleri dağlamakta ve bıçak kemiğe dayanmaktadır. Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Sivil Toplum Kuruluşu olarak bölge halkı incitilmeden terörün kökü kazınana kadar verilecek mücadelenin yanındayız. Terör örgütlerini de silah bırakmaya falan değil ya ülkemizi terk etmeye ya da teslim olarak haklarında verilecek kararı beklemeye çağırıyoruz” dedi. Yaklaşık 50 bin esnaf temsilcisinin destek verdiği toplantı sonunda şehitlerin ruhuna kur-an okunup dua edilerek güvenlik güçlerine de terörle mücadelede başarı dilendi.
Başkan Çetindoğan “Terörün kökü kazınıncaya kadar verilecek mücadelenin yanındayız"

Doğu ve Güneydoğu illerinde yaşanan terör olayları ve gelen şehit haberleri üzerine Aydın Esnaf Odaları Birliği’nde 50 bin esnafın temsilcisi bir araya gelerek terörü lanetledi. İstiklal Marşı okunarak başlayan toplantıda terör kınanırken, toplantı sonunda şehitlerin ruhuna kuran okunup dua edilerek terörle mücadele eden Kahraman güvenlik güçlerine de başar dilendi.

Aydın Esnaf Odaları Birliği Salonu’nda düzenlenen toplantıya Yönetim ve Oda Başkanları eksiksiz katılırken, ilçelerden de çok sayıda esnaf temsilcisi katıldı. Her geçen gün artan terör olayları nedeniyle artık bıçağın kemiğe dayandığını belirten Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan, vurup kırmak yerine demokratik bir şekilde mücadele vermeyi tercih ettiklerini ve esnafın istek ve taleplerinin bu şekilde ilgili yerlere ulaşacağına inandığını söyledi. Terörün ve denekçilerinin lanetlendiği toplantıda kardeşlik çağrısında bulunan Başkan Çetindoğan “Hepimize yetecek kadar ekmek ve suyumuz var” diyerek terörü ve destekçilerini lanetledi.

Terörün kan ve şiddetle beslenen bir insanlık suçu olduğunu ifade eden Başkan Çetindoğan, “Bu insanlık suçunu ancak aklı, ruhu ve vicdanı iflas etmiş kişiler ve gruplar işleyebilir. Terörizm ve teröristlerin hedefi insanlıktır, kardeşliğimizdir, milletimizdir, ortak geleceğimizdir. Nerden gelirse gelsin terörü, teröre destek verenleri, terörün arkasındaki içi dış güçleri nefretle kınıyoruz” diyerek teröre karşı birlikte mücadele verme çağrısında bulundu.

“TERÖRÜN KÖKÜ KAZANINCAYA KADAR VERİLECEK MÜCADELENİN YANINDAYIZ”

Açıklamasında birlik ve teröre karşı kararlı mücadele verme çağrısında bulunan Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan, “Gün teröre karşı topyekün el ele, omuz omuza olma günüdür. Gün dünyada ve bölgemizde yükselen bu yolda emin adımlarla ilerleyen güçlü ve lider Türkiye’ye destek verme günüdür. Acının dili, dini ve ırkı yoktur. Her gün gelen şehit haberleri ile ocaklara düşen ateş bütün yürekleri dağlamakta ve bıçak kemiğe dayanmaktadır. Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Sivil Toplum Kuruluşu olarak bölge halkı incitilmeden terörün kökü kazınana kadar verilecek mücadelenin yanındayız. Terör örgütlerini de silah bırakmaya falan değil ya ülkemizi terk etmeye ya da teslim olarak haklarında verilecek kararı beklemeye çağırıyoruz” dedi.

Yaklaşık 50 bin esnaf temsilcisinin destek verdiği toplantı sonunda şehitlerin ruhuna kur-an okunup dua edilerek güvenlik güçlerine de terörle mücadelede başarı dilendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.