Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Ekonomi Kulübü’nden 15 Temmuz Mesajı

GENEL 14.07.2019 - 13:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4404+ kez okundu.
 

Aydın Ekonomi Kulübü’nden 15 Temmuz Mesajı

Ekonomi Kulübü Aydın Şube Başkanı Yıldıray Servet Çınar, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AYDIN- 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün üçüncü yıldönümünde birlik ve beraberliğe vurgu yapan Çınar, şunları söyledi: "15 Temmuz’da Terör örgütü FETÖ/PDY tarafından millî birlik ve beraberliğimize, ülkemizin geleceğine yöneltilen hain kalkışma, Aziz milletimizin destansı mücadelesi ile etkisiz hale getirilmiştir. Milletimiz, Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda, Kut’ül Amare’de ne cevabı verdiyse 15 Temmuz’da da aynı cevabı vermiştir. Devletine, demokrasisine, geleceğine, egemenliğine sahip çıkan aziz milletimiz, canı pahasına ülkesi ve Cumhuriyetimizin kazanımları olan demokrasiden ve millî iradeden asla vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya gösterdiği destansı mücadele ile ilan etmiştir. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün üçüncü yıldönümünü milletçe birlik ve berberlik içerisinde kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sahip olduğu imkânı ve gücü, millî ve manevî değerleri uğruna kullanacak, aklı ve iradesi hür nesiller yetiştirmek, bugün daha da çok önem kazanmıştır. Aydın Ekonomi Kulübü olarak bize düşen, Devlet Ebed Müddet ve İ'lây-ı Kelimetullah davasına sâhip çıkacak şuurlu nesiller yetişmesine katkı sağlamak ve bin yıldır vatan yaptığımız bu toprakların her anlamda hakkını verecek, mazlumun yanında, zalimin karşısında duracak gençlere öncülük etmektir. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün yıldönümünde, demokrasimiz vatanımız, bağımsızlığımız, millî birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden tüm Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlıklı ömürler dileyerek şahsım ve Ekonomi Kulübü Aydın Teşkilatı adına şükranlarımı sunuyorum.”
Ekonomi Kulübü Aydın Şube Başkanı Yıldıray Servet Çınar, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AYDIN- 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün üçüncü yıldönümünde birlik ve beraberliğe vurgu yapan Çınar, şunları söyledi:

"15 Temmuz’da Terör örgütü FETÖ/PDY tarafından millî birlik ve beraberliğimize, ülkemizin geleceğine yöneltilen hain kalkışma, Aziz milletimizin destansı mücadelesi ile etkisiz hale getirilmiştir. Milletimiz, Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda, Kut’ül Amare’de ne cevabı verdiyse 15 Temmuz’da da aynı cevabı vermiştir.

Devletine, demokrasisine, geleceğine, egemenliğine sahip çıkan aziz milletimiz, canı pahasına ülkesi ve Cumhuriyetimizin kazanımları olan demokrasiden ve millî iradeden asla vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya gösterdiği destansı mücadele ile ilan etmiştir.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün üçüncü yıldönümünü milletçe birlik ve berberlik içerisinde kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Sahip olduğu imkânı ve gücü, millî ve manevî değerleri uğruna kullanacak, aklı ve iradesi hür nesiller yetiştirmek, bugün daha da çok önem kazanmıştır. Aydın Ekonomi Kulübü olarak bize düşen, Devlet Ebed Müddet ve İ'lây-ı Kelimetullah davasına sâhip çıkacak şuurlu nesiller yetişmesine katkı sağlamak ve bin yıldır vatan yaptığımız bu toprakların her anlamda hakkını verecek, mazlumun yanında, zalimin karşısında duracak gençlere öncülük etmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün yıldönümünde, demokrasimiz vatanımız, bağımsızlığımız, millî birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden tüm Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlıklı ömürler dileyerek şahsım ve Ekonomi Kulübü Aydın Teşkilatı adına şükranlarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.