Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın Ekonomi Kulübü Öğretmenler Günü'nü kutladı

GENEL 22.11.2019 - 12:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1883+ kez okundu.
 

Aydın Ekonomi Kulübü Öğretmenler Günü'nü kutladı

Aydın Ekonomi Kulübü Denetim Kurulu Üyesi Yavuz Kaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

AYDIN- Kaya, “Öğretmenlik sevgi, şefkat ve fedakârlık isteyen kutsal bir meslektir. Ülkemizin dört bir yanında büyük özveri ve fedakârlıkla çalışan öğretmenlerimiz her türlü takdir ve övgüyü fazlasıyla hak etmektedirler” dediği mesajına şöyle devam etti: “Bu açıdan öğretmenlerimize ne kadar önemli ve ulvi bir görev düştüğünü daha iyi anlıyoruz. Bizler de bu bilinçle hareket ederek değerli öğretmenlerimizin kutsal görevlerini daha rahat yerine getirmelerini sağlamak, sorunsuz ve güzel bir eğitim öğretim ortamı hazırlamak için çalışmaktayız. Sevgili öğretmenler; Türkiye'deki gençler, yöneticiler, sanatkârlar ve zanaatkârlar hepsi sizlerin eseri olacaktır. Sizlere yeni bir nesil yetiştirmek gibi çok önemli bir sorumluluk düşüyor. Bu sorumluluğun bilincinde olacağınıza inanıyor ve bunu sizlerden bekliyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşundan itibaren muasır medeniyetler seviyesine çıkarılması yolunda atılan her adımda ve tarihimizin dönüm noktalarından birisi olan, Ülkemizde 15 Temmuz gecesinde yaşanan darbe girişiminde siz değerli öğretmenlerimizin milli ve manevi değerlerle yetiştirdiği milletimizin her bir ferdi demokrasiye ve Cumhuriyete sonuna kadar sahip çıkmıştır. Kuşkusuz ki bu şanlı direnişte siz kıymetli öğretmenlerimizin katkısı çok büyüktür. Bu vesileyle, cesaretini ve özgüvenini hiçbir zaman yitirmeyen, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip, ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti içerisinde olan öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor selam ve saygılarımızı sunuyoruz.”
Aydın Ekonomi Kulübü Denetim Kurulu Üyesi Yavuz Kaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

AYDIN- Kaya, “Öğretmenlik sevgi, şefkat ve fedakârlık isteyen kutsal bir meslektir. Ülkemizin dört bir yanında büyük özveri ve fedakârlıkla çalışan öğretmenlerimiz her türlü takdir ve övgüyü fazlasıyla hak etmektedirler” dediği mesajına şöyle devam etti:

“Bu açıdan öğretmenlerimize ne kadar önemli ve ulvi bir görev düştüğünü daha iyi anlıyoruz. Bizler de bu bilinçle hareket ederek değerli öğretmenlerimizin kutsal görevlerini daha rahat yerine getirmelerini sağlamak, sorunsuz ve güzel bir eğitim öğretim ortamı hazırlamak için çalışmaktayız.

Sevgili öğretmenler; Türkiye'deki gençler, yöneticiler, sanatkârlar ve zanaatkârlar hepsi sizlerin eseri olacaktır. Sizlere yeni bir nesil yetiştirmek gibi çok önemli bir sorumluluk düşüyor. Bu sorumluluğun bilincinde olacağınıza inanıyor ve bunu sizlerden bekliyoruz.

Cumhuriyetimizin kuruluşundan itibaren muasır medeniyetler seviyesine çıkarılması yolunda atılan her adımda ve tarihimizin dönüm noktalarından birisi olan, Ülkemizde 15 Temmuz gecesinde yaşanan darbe girişiminde siz değerli öğretmenlerimizin milli ve manevi değerlerle yetiştirdiği milletimizin her bir ferdi demokrasiye ve Cumhuriyete sonuna kadar sahip çıkmıştır. Kuşkusuz ki bu şanlı direnişte siz kıymetli öğretmenlerimizin katkısı çok büyüktür.

Bu vesileyle, cesaretini ve özgüvenini hiçbir zaman yitirmeyen, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip, ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti içerisinde olan öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor selam ve saygılarımızı sunuyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.