Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Ekonomi Kulübü Kızılay Haftası’nı kutladı

GENEL 07.11.2019 - 14:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2271+ kez okundu.
 

Aydın Ekonomi Kulübü Kızılay Haftası’nı kutladı

Aydın Ekonomi Kulübü Yönetim Kurulu üyelerinden Eyüp Subaşı Kızılay Haftası dolayısıyla mesaj yayınlayarak kutladı.

AYDIN- Türk Kızılayı’n din, dil, ırk ayrımı yapmadan savaş ve doğal afetler sonrasında, dünyanın en uzak yerlerindeki ihtiyaç sahiplerine bile karşılık beklemeksizin bütün insani ihtiyaçlarını karşılayarak şefkat elini uzatan, acılarını hafifletmeye çalışan, yaralarını saran ve yardımsever çalışmalarıyla ülkenin de yüz akı ve gurur vesilesi olan yardım kuruluşu olduğunu belirten şunları söyledi: “Zor şartlar altında kalan her bir insan için umut ve güven kaynağı olan Türk Kızılayı, Türk Milleti’nin ‘insan odaklı medeniyet anlayışının’ somutlaşmış hâlidir. Yüksek insanî değerlere sahip kültürümüzde Türk Kızılayı, milletimizden aldığı güç ve destekle gerek ülkemizde gerekse dünyada yardımlaşma, dayanışma, dostluk ve işbirliğini destekleyen tavrıyla milletimizin gurur kaynağı olmaktadır. Türk Kızılayı'nın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin büyüklüğüne yakışır hizmetleri yerine getirebilmesi için kan bağışı ile aynî ve nakdî yardımlarda bulunarak kurumun güçlü kılınması gerekmektedir. Milletimizin ve yardımsever Aydın halkının bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da Kızılay’a her türlü yardımlarını ve işbirliğini devam ettireceğine yürekten inanıyorum. Bu duygularla, insanlık adına bu ulvi görevi üstlenen ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk Kızılayı’nın değerli yönetici ve çalışanlarının Kızılay Haftası’nı kutlar, sevgi ve saygılar sunarız.”
Aydın Ekonomi Kulübü Yönetim Kurulu üyelerinden Eyüp Subaşı Kızılay Haftası dolayısıyla mesaj yayınlayarak kutladı.

AYDIN- Türk Kızılayı’n din, dil, ırk ayrımı yapmadan savaş ve doğal afetler sonrasında, dünyanın en uzak yerlerindeki ihtiyaç sahiplerine bile karşılık beklemeksizin bütün insani ihtiyaçlarını karşılayarak şefkat elini uzatan, acılarını hafifletmeye çalışan, yaralarını saran ve yardımsever çalışmalarıyla ülkenin de yüz akı ve gurur vesilesi olan yardım kuruluşu olduğunu belirten şunları söyledi:

“Zor şartlar altında kalan her bir insan için umut ve güven kaynağı olan Türk Kızılayı, Türk Milleti’nin ‘insan odaklı medeniyet anlayışının’ somutlaşmış hâlidir.

Yüksek insanî değerlere sahip kültürümüzde Türk Kızılayı, milletimizden aldığı güç ve destekle gerek ülkemizde gerekse dünyada yardımlaşma, dayanışma, dostluk ve işbirliğini destekleyen tavrıyla milletimizin gurur kaynağı olmaktadır.

Türk Kızılayı'nın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin büyüklüğüne yakışır hizmetleri yerine getirebilmesi için kan bağışı ile aynî ve nakdî yardımlarda bulunarak kurumun güçlü kılınması gerekmektedir. Milletimizin ve yardımsever Aydın halkının bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da Kızılay’a her türlü yardımlarını ve işbirliğini devam ettireceğine yürekten inanıyorum.

Bu duygularla, insanlık adına bu ulvi görevi üstlenen ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk Kızılayı’nın değerli yönetici ve çalışanlarının Kızılay Haftası’nı kutlar, sevgi ve saygılar sunarız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.