Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Efelerini Manisa’da anlattı

SANAT 26.12.2017 - 14:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2829+ kez okundu.
 

Aydın Efelerini Manisa’da anlattı

Kuşadası’nda yaşayan, uluslararası ve ulusal birçok yarışmada katıldığı fotoğraflarla ödüller kazanan Fotoğraf Sanatçısı Seçkin Yenici, Manisa’da katıldığı bir söyleşide Aydın Efelerini fotoğraflarla tanıttı.

AYDIN- Manisa Fotoğraf Derneği (MAFOD) tarafından düzenlenen etkinlikle, ünlü Fotoğraf Sanatçısı Seçkin Yenici, sunum ve söyleşi gerçekleştirdi. Gecede Seçkin Yenici’nin fotoğraflarından oluşan "Festival", "Bir Emeğin Hikayesi -Tütün", "Renksizsiniz" ve "Hey gidinin Efesi" adlı fotoğraf sunumları yapıldı. “Ustalarla Söyleşi” adı altında düzenlenen etkinlikle Fotoğraf Sanatçısı Seçkin Yenici, fotoğraflarından oluşan "Festival", "Bir Emeğin Hikayesi-Tütün", "Renksizsiniz" ve "Hey gidinin Efesi" adlı sunumları gerçekleştirdi. Sunumlarını on senelik çekimlerinden hazırlamış olduğunu belirten Yenici, “Renksizsiniz adlı sunumum Türkiye’nin değişik yerlerinden hikayeler üzerine kurulu bir sunum. Bu sunumda bulunan fotoğraflar Urla, İzmir, Marmaris, Düzce ve Selçuk gibi farklı şehirlerde fotoğraf severler ile buluştu. ‘Hey Gidinin Efesi’ adlı çalışmamı Aydın’ın Yörük köylerini gezerek oluşturdum. Sökeli Şehit Cafer Efe’nin torunu Kamuran Efe merkezli olarak Aydın efelerinin hikâyesini anlattım” dedi. Sunum sonrasında, fotoğraf severlerin sorularını cevaplayan Yenici, misafirperverliklerinden dolayı dernek yetkililerine teşekkür etti.
Kuşadası’nda yaşayan, uluslararası ve ulusal birçok yarışmada katıldığı fotoğraflarla ödüller kazanan Fotoğraf Sanatçısı Seçkin Yenici, Manisa’da katıldığı bir söyleşide Aydın Efelerini fotoğraflarla tanıttı.

AYDIN- Manisa Fotoğraf Derneği (MAFOD) tarafından düzenlenen etkinlikle, ünlü Fotoğraf Sanatçısı Seçkin Yenici, sunum ve söyleşi gerçekleştirdi. Gecede Seçkin Yenici’nin fotoğraflarından oluşan "Festival", "Bir Emeğin Hikayesi -Tütün", "Renksizsiniz" ve "Hey gidinin Efesi" adlı fotoğraf sunumları yapıldı.

“Ustalarla Söyleşi” adı altında düzenlenen etkinlikle Fotoğraf Sanatçısı Seçkin Yenici, fotoğraflarından oluşan "Festival", "Bir Emeğin Hikayesi-Tütün", "Renksizsiniz" ve "Hey gidinin Efesi" adlı sunumları gerçekleştirdi.

Sunumlarını on senelik çekimlerinden hazırlamış olduğunu belirten Yenici, “Renksizsiniz adlı sunumum Türkiye’nin değişik yerlerinden hikayeler üzerine kurulu bir sunum. Bu sunumda bulunan fotoğraflar Urla, İzmir, Marmaris, Düzce ve Selçuk gibi farklı şehirlerde fotoğraf severler ile buluştu. ‘Hey Gidinin Efesi’ adlı çalışmamı Aydın’ın Yörük köylerini gezerek oluşturdum. Sökeli Şehit Cafer Efe’nin torunu Kamuran Efe merkezli olarak Aydın efelerinin hikâyesini anlattım” dedi.

Sunum sonrasında, fotoğraf severlerin sorularını cevaplayan Yenici, misafirperverliklerinden dolayı dernek yetkililerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.