Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Devlet Hastanesi MR Cihazına kavuştu

SAĞLIK 04.05.2017 - 21:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2906+ kez okundu.
 

Aydın Devlet Hastanesi MR Cihazına kavuştu

Aydın İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Aydın Devlet Hastanesi’nin en son teknolojiye sahip Manyetik Rezonans (MR) cihazına kavuştuğu bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, ihale sürecinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle bir süre MR hizmeti veremeyen Aydın Devlet Hastanesi, hizmet alımı ihalesi sonrası söz konusu hizmeti vermeye başladı. Konuyla ilgili olarak Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Selma Özcan, “Aydın Devlet Hastanesi MR ihalesi sürecinde yaşanan aksaklıklar nedeniyle hastalarımızın mağduriyetini önlemek için yoğun çaba sarf ettik. Bu süre zarfında hastaların MR çekimlerini yapılan protokol ile bir süre Atatürk Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirdik. Yapılan hizmet alım ihalesi sonrası Aydın Devlet Hastanesi yeni Mr cihazına kavuştu ve hizmet vermeye başladı” dedi.
Aydın İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Aydın Devlet Hastanesi’nin en son teknolojiye sahip Manyetik Rezonans (MR) cihazına kavuştuğu bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, ihale sürecinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle bir süre MR hizmeti veremeyen Aydın Devlet Hastanesi, hizmet alımı ihalesi sonrası söz konusu hizmeti vermeye başladı.

Konuyla ilgili olarak Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Selma Özcan, “Aydın Devlet Hastanesi MR ihalesi sürecinde yaşanan aksaklıklar nedeniyle hastalarımızın mağduriyetini önlemek için yoğun çaba sarf ettik. Bu süre zarfında hastaların MR çekimlerini yapılan protokol ile bir süre Atatürk Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirdik. Yapılan hizmet alım ihalesi sonrası Aydın Devlet Hastanesi yeni Mr cihazına kavuştu ve hizmet vermeye başladı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.