Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın’daki jeotermal yatırımcılarından önemli bir adım

23.05.2020 - 12:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3740+ kez okundu.
 

Aydın’daki jeotermal yatırımcılarından önemli bir adım

Aydın Jeotermal Santral Yatırımcıları Koronavirüs ile Mücadeleye Tek Yürek Devam Ediyor Aydın'daki JES yatırımcıları koronavirüs salgınıyla mücadele için önemli bir adım daha attı.

AYDIN - Covid-19 pandemisinin ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren salgına karşı güçlerini birleştiren Aydın JES yatırımcıları, kesintisiz desteğe devam ediyor. Tüm çalışmalarına sadece bugünü değil, üretim yapılan bölgenin ve Türkiye'nin geleceğini düşünerek devam eden Aydın JES yatırımcıları, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’ne Aydın Adnan Menderes Üniversite Hastanesi'nde kullanılmak üzere ventilatör videolaringaskop cihazları bağışladı. Gerçekleşen destekle ilgili bilgi veren JESDER Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Şişman ve Muharrem Ddurmuş, "Ülkece, dünyayla birlikte zor bir sınavdan geçiyoruz. Jeotermal elektrik santral yatırımcıları olarak hepimizin önceliği insan sağlığı, bu mücadele için katkı ve güç birliği. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler sonrasında, Aydın Adnan Menderes Üniversite Hastanemizde kullanılmak üzere ventilatör ve videolaringaskop cihazlarını bağışlayarak destek olmak istedik. Biz Aydın İli Yatırımcıları olarak insan sağlığının her şeyden daha önemli ve öncelikli olduğu bilinciyle bu süreçten en az kayıpla çıkabilmemiz için doğru ihtiyaçları tespit etmeye gayret gösteriyoruz. Bu doğrultuda binlerce gıda kolisi hazırlığımızı da tamamlayıp ilgili makamlarımıza teslim ettik. Hep birlikte bu süreci en kısa sürede atlatacağımıza yürekten inanıyoruz” dedi. Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgınına karşı yürütülen mücadeleyi birlik ve dayanışma içinde aşılacağını belirten Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, "Haftalardır büyük bir özveri ve fedakârlıkla mücadele veren tüm doktorlarımıza, hemşirelerimize, sağlık görevlilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Bu zorlu süreci milli birlik ve dayanışma içinde kısa süre içinde atlatacağımıza yürekten inanıyorum. Devletimiz salgının ilk gününden itibaren gerekli her türlü önlemi alıyor, Aydınlı yardımsever iş insanlarımız, hemşerilerimiz de seferber oluyor. Bugün Aydınlı JES yatırımcılarımızın Covid-19 mücadelesinde büyük yardımı olacak sağlık ekipmanı bağışları ile daha da güçlendik. Kendilerine destekleri için teşekkür ederiz.” açıklamasını yaptı. Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ise "Ülkemizde Covid-19 vakasının ilk görüldüğü günden itibaren sağlık neferlerimiz kahramanca hizmet vererek, iş insanlarımız ve vatandaşlarımız doğabilecek ihtiyaçları karşılamak için yarışarak, çocuklarımız ise yaptığı resimler, çektiği videolarla bu sürece destek verdiler. Bugün Aydınlı JES yatırımcılarımızın katkılarıyla Covid-19 mücadelesine karşı daha da güçlendik. İlk günden itibaren bu sürece destek olan herkese şahsım ve kurumum adına teşekkür ederim” dedi.
Aydın Jeotermal Santral Yatırımcıları Koronavirüs ile Mücadeleye Tek Yürek Devam Ediyor Aydın'daki JES yatırımcıları koronavirüs salgınıyla mücadele için önemli bir adım daha attı.

AYDIN - Covid-19 pandemisinin ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren salgına karşı güçlerini birleştiren Aydın JES yatırımcıları, kesintisiz desteğe devam ediyor. Tüm çalışmalarına sadece bugünü değil, üretim yapılan bölgenin ve Türkiye'nin geleceğini düşünerek devam eden Aydın JES yatırımcıları, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’ne Aydın Adnan Menderes Üniversite Hastanesi'nde kullanılmak üzere ventilatör videolaringaskop cihazları bağışladı.

Gerçekleşen destekle ilgili bilgi veren JESDER Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Şişman ve Muharrem Ddurmuş, "Ülkece, dünyayla birlikte zor bir sınavdan geçiyoruz. Jeotermal elektrik santral yatırımcıları olarak hepimizin önceliği insan sağlığı, bu mücadele için katkı ve güç birliği. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler sonrasında, Aydın Adnan Menderes Üniversite Hastanemizde kullanılmak üzere ventilatör ve videolaringaskop cihazlarını bağışlayarak destek olmak istedik. Biz Aydın İli Yatırımcıları olarak insan sağlığının her şeyden daha önemli ve öncelikli olduğu bilinciyle bu süreçten en az kayıpla çıkabilmemiz için doğru ihtiyaçları tespit etmeye gayret gösteriyoruz. Bu doğrultuda binlerce gıda kolisi hazırlığımızı da tamamlayıp ilgili makamlarımıza teslim ettik. Hep birlikte bu süreci en kısa sürede atlatacağımıza yürekten inanıyoruz” dedi.

Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgınına karşı yürütülen mücadeleyi birlik ve dayanışma içinde aşılacağını belirten Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, "Haftalardır büyük bir özveri ve fedakârlıkla mücadele veren tüm doktorlarımıza, hemşirelerimize, sağlık görevlilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Bu zorlu süreci milli birlik ve dayanışma içinde kısa süre içinde atlatacağımıza yürekten inanıyorum. Devletimiz salgının ilk gününden itibaren gerekli her türlü önlemi alıyor, Aydınlı yardımsever iş insanlarımız, hemşerilerimiz de seferber oluyor. Bugün Aydınlı JES yatırımcılarımızın Covid-19 mücadelesinde büyük yardımı olacak sağlık ekipmanı bağışları ile daha da güçlendik. Kendilerine destekleri için teşekkür ederiz.” açıklamasını yaptı.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ise "Ülkemizde Covid-19 vakasının ilk görüldüğü günden itibaren sağlık neferlerimiz kahramanca hizmet vererek, iş insanlarımız ve vatandaşlarımız doğabilecek ihtiyaçları karşılamak için yarışarak, çocuklarımız ise yaptığı resimler, çektiği videolarla bu sürece destek verdiler. Bugün Aydınlı JES yatırımcılarımızın katkılarıyla Covid-19 mücadelesine karşı daha da güçlendik. İlk günden itibaren bu sürece destek olan herkese şahsım ve kurumum adına teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.