Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın’da yıkım çalışmaları başladı

GENEL 26.06.2015 - 13:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3468+ kez okundu.
 

Aydın’da yıkım çalışmaları başladı

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait yapımı planlanan yeni hizmet binası için yıkım çalışmaları başladı.

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait yapımı planlanan yeni hizmet binası için yıkım çalışmaları başladı. Aydın Efeler'de Atatürk Kent Meydanı yanında yer alan ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü lojmanları olarak kullanılan binanın yerine Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ait yeni hizmet binası yapımı için yıkım çalışmaları başladı. Yapılan denetimler sonucunda binanın deprem yönetmeliğine uygun olmaması ve güçlendirme çalışma maliyetlerinin yeni bina yapımına göre daha yüksek olması nedeniyle lojman binası yerine zeminle birlikte toplam 6 katlı bir bina yapılacak. Bina üzerinde kayda değer malzemelerin sökümü için başlatılan çalışmaların sona ermesiyle birlikte belediyeden alınan yıkım izni sonrasında çevrede güvenlik tedbirleri alınarak yüklenici firma iş makinelerini devreye sokarak yıkım çalışmalarını başlattı. Ayrıca yıkım esnasında ortaya çıkan tozdan dolayı da Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi de yıkım çalışmaları esnasında sulama yaparak çevredekilerin rahatsız olmasını engellemeye çalışıyor. Toplam 450 gün içinde bitmesi planlanan Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binası Atatürk Kent Meydanı yanında yenilenen yüzüyle hizmet verecek.
Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait yapımı planlanan yeni hizmet binası için yıkım çalışmaları başladı.

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait yapımı planlanan yeni hizmet binası için yıkım çalışmaları başladı.

Aydın Efeler'de Atatürk Kent Meydanı yanında yer alan ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü lojmanları olarak kullanılan binanın yerine Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ait yeni hizmet binası yapımı için yıkım çalışmaları başladı. Yapılan denetimler sonucunda binanın deprem yönetmeliğine uygun olmaması ve güçlendirme çalışma maliyetlerinin yeni bina yapımına göre daha yüksek olması nedeniyle lojman binası yerine zeminle birlikte toplam 6 katlı bir bina yapılacak. Bina üzerinde kayda değer malzemelerin sökümü için başlatılan çalışmaların sona ermesiyle birlikte belediyeden alınan yıkım izni sonrasında çevrede güvenlik tedbirleri alınarak yüklenici firma iş makinelerini devreye sokarak yıkım çalışmalarını başlattı.

Ayrıca yıkım esnasında ortaya çıkan tozdan dolayı da Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi de yıkım çalışmaları esnasında sulama yaparak çevredekilerin rahatsız olmasını engellemeye çalışıyor. Toplam 450 gün içinde bitmesi planlanan Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binası Atatürk Kent Meydanı yanında yenilenen yüzüyle hizmet verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.