Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın’da villa yangını

ASAYİŞ 02.01.2016 - 17:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3003+ kez okundu.
 

Aydın’da villa yangını

İtfaiye buz ve duman arasında alevleri müdahalede zorluk yaşadı

Aydın’da sabah saatlerinde bir villada meydana gelen yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Yangında alevlere müdahale için sıkılan suyun hemen donması nedeniyle zor anlar yaşayan ekipler yangına köpüklü su ile müdahale ederek söndürmeye çalıştı.  Yangın sabah saatlerinde Aydın Mimar Sinan Mahallesi DSİ Bölge Müdürülüğü karşısında bulunan Villalarda meydana geldi. Sabah saatlerinde 2435 sokak üzerinde bulunan 42 numaralı villanın çatısından dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu polis itfaiyeye bildirerek yardım istedi. Doktor Mustafa Ünal’ın ikamet ettiği villadaki yangını söndürmek için itfaiye ekipleri seferber oldu.  Buz ve duman nedeniyle zor anlar yaşayan itfaiye ekipleri zemine temas eden suyun hemen donması nedeniyle yangına köpüklü su ile müdahale etti. Zeminin çok kaygan olması nedeniyle 112 Acil Servis ekipleri de söndürme çalışmaları süresince bölgede hazır bekledi. Çıkış sebebi belirlenemeyen yangın çevreye yayılmadan söndürüldü.
İtfaiye buz ve duman arasında alevleri müdahalede zorluk yaşadı

Aydın’da sabah saatlerinde bir villada meydana gelen yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Yangında alevlere müdahale için sıkılan suyun hemen donması nedeniyle zor anlar yaşayan ekipler yangına köpüklü su ile müdahale ederek söndürmeye çalıştı. 

Yangın sabah saatlerinde Aydın Mimar Sinan Mahallesi DSİ Bölge Müdürülüğü karşısında bulunan Villalarda meydana geldi. Sabah saatlerinde 2435 sokak üzerinde bulunan 42 numaralı villanın çatısından dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu polis itfaiyeye bildirerek yardım istedi. Doktor Mustafa Ünal’ın ikamet ettiği villadaki yangını söndürmek için itfaiye ekipleri seferber oldu.  Buz ve duman nedeniyle zor anlar yaşayan itfaiye ekipleri zemine temas eden suyun hemen donması nedeniyle yangına köpüklü su ile müdahale etti. Zeminin çok kaygan olması nedeniyle 112 Acil Servis ekipleri de söndürme çalışmaları süresince bölgede hazır bekledi.

Çıkış sebebi belirlenemeyen yangın çevreye yayılmadan söndürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.