Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın'da trafik kazası; 1 yaralı

ASAYİŞ 14.11.2020 - 22:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3018+ kez okundu.
 

Aydın'da trafik kazası; 1 yaralı

Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

EFELER - Kaza, Efeler ilçesi Orta Mahalle Soğuk Kuyu mevkiindeki hemzemin geçitte saat 20:00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.K. idaresindeki 09 ACT 267 plakalı motosiklet yolun karşısına geçmekte olan A.K.'ye çarptı. Çarpmanın etkisi ile A.K. yere düşerek yaralandı. Çevredekiler kazayı 112 Acil Servis ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı A.K.'ye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Motosiklet sürücü M.K. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

EFELER - Kaza, Efeler ilçesi Orta Mahalle Soğuk Kuyu mevkiindeki hemzemin geçitte saat 20:00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.K. idaresindeki 09 ACT 267 plakalı motosiklet yolun karşısına geçmekte olan A.K.'ye çarptı. Çarpmanın etkisi ile A.K. yere düşerek yaralandı. Çevredekiler kazayı 112 Acil Servis ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı A.K.'ye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Motosiklet sürücü M.K. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.