Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın' da şüpheli ölüm

ASAYİŞ 05.09.2020 - 11:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3745+ kez okundu.
 

Aydın' da şüpheli ölüm

Polis ekipleri 13. kattan düşüp ölen şahsın kimliğini araştırıyor.

Aydın'da şüpheli ölüm, bir şahıs şehrin en yüksek binalarından birinden aşağıya düşerek hayatını kaybetti Aydın'da sabah saatlerinde bir kişi 13 katlı bir apartmanın çatısından düşerek hayatını kaybetti. Apartmanda ikamet etmediği belirlenen erkek şahsın kimliğinin belirlenmesi için polis ekipleri çalışma başlattı. Olay, Aydın'ın Efeler ilçesi Güzelhisar Mahallesi 7 Eylül Caddesi üzerindeki bir apartmanda saat: 10.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi 13 katlı binanın çatısından düşerek zemine çakıldı.           Olayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Servis ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Kimliği belirsiz kişinin cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin  ve kimliğinin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak yapılmak üzere Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.            Şahsın ne amaçla binaya girdiği henüz netlik kazanmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Polis ekipleri 13. kattan düşüp ölen şahsın kimliğini araştırıyor.

Aydın'da şüpheli ölüm, bir şahıs şehrin en yüksek binalarından birinden aşağıya düşerek hayatını kaybetti

Aydın'da sabah saatlerinde bir kişi 13 katlı bir apartmanın çatısından düşerek hayatını kaybetti. Apartmanda ikamet etmediği belirlenen erkek şahsın kimliğinin belirlenmesi için polis ekipleri çalışma başlattı.

Olay, Aydın'ın Efeler ilçesi Güzelhisar Mahallesi 7 Eylül Caddesi üzerindeki bir apartmanda saat: 10.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi 13 katlı binanın çatısından düşerek zemine çakıldı.

         

Olayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Servis ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Kimliği belirsiz kişinin cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin  ve kimliğinin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak yapılmak üzere Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

          

Şahsın ne amaçla binaya girdiği henüz netlik kazanmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.