Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın'da spor camiasını sevindiren gelişme

SPOR 19.07.2020 - 14:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3018+ kez okundu.
 

Aydın'da spor camiasını sevindiren gelişme

Aydın'ın Efeler ilçesi Kardeşköy Mahallesi'ne futbol sahası yapılıyor.

AYDIN - Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu'nun girişimleri sonrası amatör futbol maçlarının oynanması için Kardeşköy Mahallesi'ne futbol sahası yapım çalışmaları başladı. Arazide temizlik çalışması yapılırken, yapılan çalışmalar spor camiasında büyük mutluluk yaşattı. Aydın Valisi Hüseyin Aksoy'a verdiği brifing sonrası çalışmaların hızlandığını kaydeden Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, "Projeyi inşallah yeni sezon ortalarına doğru yetiştirmeyi planlıyoruz. Dozerler ile zemin temizliği yapıldı. Geriye kalan proje, ödenek, ihale gibi işleri de kısa sürede hallederek ilk kazmayı vuracağız. Aydın spor camiasını heyecanlandıran proje şimdiden tüm sporseverlere hayırlı olsun" dedi. Öte yanandan Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Gençlik Hizmetleri Müdürü Gökhan Pehlivan ve Spor Şube Müdürü Serdar Küçük, Kardeşköy mahallesine giderek çalışmaları yerinde inceledi.
Aydın'ın Efeler ilçesi Kardeşköy Mahallesi'ne futbol sahası yapılıyor.

AYDIN - Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu'nun girişimleri sonrası amatör futbol maçlarının oynanması için Kardeşköy Mahallesi'ne futbol sahası yapım çalışmaları başladı. Arazide temizlik çalışması yapılırken, yapılan çalışmalar spor camiasında büyük mutluluk yaşattı.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy'a verdiği brifing sonrası çalışmaların hızlandığını kaydeden Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, "Projeyi inşallah yeni sezon ortalarına doğru yetiştirmeyi planlıyoruz. Dozerler ile zemin temizliği yapıldı. Geriye kalan proje, ödenek, ihale gibi işleri de kısa sürede hallederek ilk kazmayı vuracağız. Aydın spor camiasını heyecanlandıran proje şimdiden tüm sporseverlere hayırlı olsun" dedi.

Öte yanandan Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Gençlik Hizmetleri Müdürü Gökhan Pehlivan ve Spor Şube Müdürü Serdar Küçük, Kardeşköy mahallesine giderek çalışmaları yerinde inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.