Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın’da sosyal mesafeli sabah sporları büyük ilgi görüyor

SPOR 11.06.2020 - 10:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3790+ kez okundu.
 

Aydın’da sosyal mesafeli sabah sporları büyük ilgi görüyor

Aydınlılar, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen sabah sporuna her geçen gün daha fazla ilgi gösteriyor.

AYDIN - Vatandaşlar profesyonel eğitmenler eşliğinde spor yaptıkları için çok mutlu olduklarını söylerken spor yapmayı özlediklerini belirtti. Sosyal mesafe gözetilerek yapılan spora katılan vatandaşlar çalışmaları düzenli olarak takip ettiklerini belirtirken spor etkinliği için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Korona virüs pandemisi nedeniyle uzun süre evde kalmak zorunda kalanlar için düzenlenen sabah sporu, hafta içi her gün Nazilli'de 23 Nisan Parkı'nda, Didim'de İnönü Gençlik ve Spor Parkı'nda, Kuşadası'nda İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı'nda, Söke'de Atatürk Parkı'nda yapılıyor. Sabah sporu, sosyal mesafe kuralına uyularak belirlenen çemberlerin içerisinde, Büyükşehir Belediyesi spor eğitmenleri eşliğinde saat 8.00 ile 10.00 arasında gerçekleştiriliyor.
Aydınlılar, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen sabah sporuna her geçen gün daha fazla ilgi gösteriyor.

AYDIN - Vatandaşlar profesyonel eğitmenler eşliğinde spor yaptıkları için çok mutlu olduklarını söylerken spor yapmayı özlediklerini belirtti.

Sosyal mesafe gözetilerek yapılan spora katılan vatandaşlar çalışmaları düzenli olarak takip ettiklerini belirtirken spor etkinliği için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Korona virüs pandemisi nedeniyle uzun süre evde kalmak zorunda kalanlar için düzenlenen sabah sporu, hafta içi her gün Nazilli'de 23 Nisan Parkı'nda, Didim'de İnönü Gençlik ve Spor Parkı'nda, Kuşadası'nda İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı'nda, Söke'de Atatürk Parkı'nda yapılıyor. Sabah sporu, sosyal mesafe kuralına uyularak belirlenen çemberlerin içerisinde, Büyükşehir Belediyesi spor eğitmenleri eşliğinde saat 8.00 ile 10.00 arasında gerçekleştiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.